"Bana Trump'ın azlini getirin"

CNN Televizyonu Başkanı Jeff Zucker'in, ortaya çıkarılan gizli kayıtlarda, "Diğerleri umurumda değil, sadece Trump'ın azline odaklanalım” dediği duyuldu.

DÜNYA 15.10.2019, 20:22
"Bana Trump'ın azlini getirin"

CNN Televizyonu Başkanı Jeff Zucker'in, sosyal medyaya düşen gizli kayıtlarda, çalışanlarından, ABD Başkanı Donald Trump'a karşı azil haberlerine odaklanmasını istediği belirlendi.

Kendisini "gerilla gazeteci" olarak adlandıran James O'Keefe adlı bir twitter hesabından "CNN'i ifşa et" etiketi ile Zucker'in ve diğer CNN çalışanlarının ses ve görüntü kayıtları ortaya döküldü.

Zucker'in, sabah toplantısında çalışanlarına yönelik yaptığı konuşmasının ses kaydında, "Diğerleri umurumda değil, sadece Trump’ın azline odaklanalım." dediği duyuluyor.

Zucker, FOX'u eleştiriyor

Zucker, Trump'a yakınlığı ile bilinen Fox haber hakkında da, "Şu an Amerika'da olan durum yıllar süren sahte haberlerin sonucudur, Fox haberlerinin komplo saçmalıklarıdır. Bu sahte haberler, yıkıcılığın daha ötesinde Amerikan toplumuna derin bir şekilde işlemiştir." ifadelerini kullanıyor. 

"Zucker, Trump'tan nefret ediyor"

Paylaşımda CNN medya koordinatörü Nick Neville'in de video görüntüleri paylaşıldı.

Neville'in "CNN Başkanı Zucker'in Trump'a karşı şahsi bir kan davası var. Bu Trump için iyi olmayacak, Zucker, Trump'tan nefret ediyor." sözlerine yer verildi.

Yorumlar (0)