WhatsApp’a bomba bir özellik geliyor!

WhatsApp geliştirici ekibi tarafından yayınlanan son beta sürüme karanlık mod desteği de dahil edildi. Artık kullanıcılar karanlık veya açık mod ile uygulamayı kullanabilecek.

BİLİM-TEKNOLOJİ 18.10.2019, 15:30
WhatsApp’a bomba bir özellik geliyor!

Son zamanlarda karanlık mod birçok uygulama geliştiricisi tarafından dikkat edilen ve güncellemeyle sisteme dolayısıyla kullanıcılara sunulan bir uygulama olarak dikkat çekiyor.

Son olarak WhatsApp Android platformu için geliştirdiği beta sürümünde güncellemeye gitti. Yeni güncellemede açık ve karanlık modlarla yeni bir açılış ekranı sunuldu.

“2.19.297” koduyla sunulan yeni beta sürümde WhatsApp’ın karanlık mod özelliği üzerinde herhangi bir etkisi olmamasına rağmen açılış ekranında bir yeniliğe sahip oldu. Yeni açılış ekranıyla aydınlık ve karanlık olmak üzere iki yeni mod eklenmiş oldu.

Android platformu için WhatsApp ekibi şu sıralar karanlık mod üzerinde çalışmalarını detaylandırıyorlar. Öyle anlaşılıyor ki en yakın zamanda karanlık mod desteği de kullanıcılara sunulacak. Fakat geliştirici ekip tarafından konuya ilişkin bir çıkış tarihi açıklaması hala yapılmadı.

Geliştirici ekip tarafından dikkat çekilen bir başka konu ise WhatsApp’dan yapılabilecek ödemelerle ilgili. Yayınlanan son beta sürümle beraber WhatsApp üzerinden ödeme yapabilecek ülkeler de belli olmaya başladı. Buna göre WhatsApp’da Hindistan, Brezilya, Meksika, Birleşik Krallık ödeme hizmetini halihazırda verebiliyor. Bu özelliklerin bütün kullanıcılara ne zaman açıklanacağı da henüz bilinmiyor.

Yorumlar (0)