WhatsApp, uzun süredir beklenen yeni özelliği duyurdu

WhatsApp'ın beta test kullanıcıları için devreye aldığı yeni bir özellik, gelecek haftalarda genel kullanıma sunulacak. Buna göre tek uygulama üzerinden 2 farklı telefon numarasıyla ayrı hesaplar açılabilecek. İşte WhatsApp'a hesap ekleme adımları...

BİLİM-TEKNOLOJİ 11.08.2023, 17:06 12.08.2023, 17:07 Hakan Öksüz
WhatsApp, uzun süredir beklenen yeni özelliği duyurdu

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcılarının uzun süredir beklediği bir özelliği test etmeye başladı. Söz konusu özelliğin kademeli olarak devreye alınacağı kaydedildi. Buna göre artık tek telefonda iki farklı WhatsApp hesabı kullanılabilecek.

Tek uygulama, 2 farklı hesap

Beta test kullanıcıları için söz konusu özelliğin devreye alındığı bildirildi. WhatsApp beta güncellemesi (2.23.17.8) ile yeni özelliğin kullanılabilir hale geleceği kaydedildi. Böylece aynı uygulama üzerinden 2 farklı telefon numarasıyla WhatsApp kullanılabilecek. 

Gelecek haftalarda genel kullanıma açılacak

İş ve kişisel sohbetlerini ayrı tutmak isteyenler için son derece kullanışlı olacak bu özelliğin nasıl devreye alınacağı merak ediliyor. Gelecek haftalarda bütün kullanıcılar için devreye alınacak özelliğe dair adımları aşağıda verdik.

WhatsApp'a hesap ekleme

WhatsApp'a birden fazla hesap eklemek çok kolay. İlk olarak uygulamayı açın ve "Ayarlar" sekmesine gidin. Profil fotoğrafının yanında bulunan ok simgesine tıklayın. "Hesap ekle" seçeneğini kullanarak yeni telefon numaranızı uygulamaya ekleyin.

Yorumlar (0)