Twitch yayıncılığa yeni bir soluk getirecek

Twitch yayın platformu kullanıcıların yayın yükünü azaltmak amacıyla geçtiğimiz ay kapalı olarak açıkladığı Twitch Studio Beta’yı, Windows kullanıcıları için açık olarak duyurdu.

BİLİM-TEKNOLOJİ 13.11.2019, 17:00
Twitch yayıncılığa yeni bir soluk getirecek

Dünyaca ünlü yayın platformu Twitch son günlerde Mixer ile rekabetiyle dikkat çekiyor. Platform hali hazırdaki geliştirmelerine aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda kullanıcılara iyi bir yayın deneyimi sunmayı amaçlayan Twitch geçtiğimiz ay kapalı olarak sunduğu Beta Studio’sunu şimdi açık olarak kullanıcılara sundu.

Yayın ulaşım süresi kısalacak

Twitch platformu yeni yayın destek platformunun açık beta duyurusunda gerçekleşti. Twitch Studio ile birlikte kullanıcılara arka planda çalışan bir yayın görselliği ve sunucu desteği açısından fayda sağlanacak.

Yayın ulaşım süreçlerinin kullanıcıya çok fazla gösterilmeden en kolay şekilde tamamlanmasını planlayan program, başka bir program kullanmaksızın yalnızca platform üzerinde yayın yapılmasına olanak sağlayacak.

Sistem yayıncının bilgisayar özelliklerini algılayacak

Bunun için sistem kullanıcıların web kamerasını algılayacak, monitör Hz’ini algılayacak, bit hızını algılayacak. Sadece bunlarda değil sistemin en etkili şekilde çalışması için bütün özelliklerle bir yayın ortamı oluşturacak. Kullanıcılar yeni başlangıç düzenleri ve hazır tasarımlar arasından tercih yapabilecek.

Twitch Studio şimdilik Windows PC’ler için getirildi fakat yakın zamanda iOS, MacOS ve Android için de getirilecek.

Yorumlar (0)