TV’de izlemeyenler için Müslüm, Netflix’te de yayınlandı

Müslüm Gürses’in hayatının konu edinildiği gişede başarısıyla dikkat çeken Müslüm filmi, Netflix platformunda da kullanıcılara sunuldu.

BİLİM-TEKNOLOJİ 20.10.2019, 11:00
TV’de izlemeyenler için Müslüm, Netflix’te de yayınlandı

Ünlü arabesk müzik sanatçılarından Müslüm Gürses’in hayatının konu edinildiği Müslüm filmi, geçtiğimiz yıl sinemalarda izleyiciyle buluşarak oldukça ses getirmişti. Gişede büyük bir başarıya ulaşan film TV’de ilk gösteriminin ardından Netflix platformu üzerinde de izlenebilecek.

Geçtiğimiz yılın başarılı filmi Müslüm, tam 37 hafta boyunca gişede büyük bir başarı yakalamıştı. IMBD’de 8, Beyazperde’de ise 4.4 puan alan film 1 Mart 2019 tarihinde tekrar vizyona girmişti.

Filmin bu başarısında kadrosunda bulunan Timuçin Esen (Müslüm Gürses), Zerrin Tekindor (Muhterem Nur), Ayça Bingöl (Emine Akbaş), Erkan Can (Limoncu Ali), Erkan Kolçak Köstendil ve Turgut Tunçalp gibi oyuncuların da katkısı oldukça büyüktü.

Vizyonda kaldığı toplam sürede 6.5 milyona yakın seyirci tarafından izlenen ve 85 milyon TL’lık bir gişeye kavuşan Müslüm’ün yönetmen koltuğunda Ketche ve Can Ulkay oturmuştu. Yapımcı Mustafa Uslu’nun da filmin bu başarıyı elde etmesinde önemli bir etkisi olduğunu söylemek yanlış olmaz.

Geçtiğimiz günlerde TV’de ilk gösterimi yapılan film Netflix platformu üzerine de eklendi.

Yorumlar (0)