TikTok’un ilk akıllı telefonu: Jianguo Pro 3

TikTok firmasını bünyesinde barındıran Çin menşeili ByteDance firması özellikleriyle dikkat çeken Jianguo Pro 3’ü satışa sunmaya hazırlanıyor.

BİLİM-TEKNOLOJİ 04.11.2019, 11:11
TikTok’un ilk akıllı telefonu: Jianguo Pro 3

Son zamanların en popüler sosyal ağlarından TikTok ,Çin menşeili bir firma. Kullanıcı sayısını gitgide arttırırken şimdi de akıllı telefon pazarına girdi.

Yabancı basında yer alan haberlere göre, TikTok’un içerisinde bulunduğu ByteDance firması, ülkede ilk akıllı telefonunu görücüye çıkardı.

Ürün Smartisan markası adı altında satışa çıkacak ve adı ‘’Jianguo Pro 3’’ olacak. Cihaz Snapdragon 855+ işlemciye sahip olurken, 6.39 inç’lik Full HD+ Amoled ekranla gelecek.

Hafıza konusunda ise diğer telefon üreticileri gibi iki farklı seçenekle gelecek Jianguo Pro 3. 128 GB ve 256 GB’lık iki model arasında kullanıcılar istediği modeli alabilecek. Bununla birlikte Hızlı şarj desteği de bulunacak olan akıllı telefon 4+18 W güç ile şarj olacak.

Gelelim bataryasına. Çok büyük veya çok küçük bir batarya alanı diyebiliriz. 4 bin mAh değerindeki bu bataryası bulunan cihaz için.

Ram ise 8 veya 12 GB olarak belirlenebilecek.

Akıllı telefon deyince firmaların artık kamera konusunda adeta birbirleriyle yarış halinde olduğunu görüyoruz. Bu telefonda da Sony’nin 48 MP’lik ana sensörü ve Samsung’un 13 MP’lik 123 derecelik ultra geniş objektifli ikincil sensörü bulunacak.

Telefonun fiyatı ise Çin’de 412 ve 511 dolar fiyat etiketleriyle satılacak. Çin dışında ürünün satışa çıkıp çıkmayacağına dair ise bir bilgi bulunmuyor.

Yorumlar (0)