Skype Nasıl Kullanılır? Skype İndir

BİLİM-TEKNOLOJİ 08.11.2020, 01:03 08.11.2020, 12:14
Skype Nasıl Kullanılır? Skype İndir

Skype, dünyanın neresinde olursanız olun ailenizle ya da sevdiklerinizle gerek görüntülü gerekse sesli olarak iletişim kurmanızı sağlayan yazılımdır. Dünya üzerinde milyonlarca kişi ve işletme Skype uygulamasını kullanan kişililerle sesli çağrı, grup çağrısı, ücretsiz görüntülü görüşme, anlık mesaj gönderme ve dosya paylaşmak için kullanır.

Skype uygulamasını ücretsiz olarak indirip sorusuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Belirli bir miktar ücret ödeyerek telefonlara çağrı yapabilirsiniz veya kısa mesaj gönderebilirsiniz. Skype uygulamasından isterseniz abonelik satın alabilirsiniz isterseniz kullandığınız kadarını ödeyebilirsiniz.

Skype İndir

Skype sayesinde çalışma arkadaşlarınızla toplantı yapabilir ve harika fikirler ortaya çıkartabilirsiniz. Sevdiklerinizle en özel anlarınızı, en güzel anlarınızı paylaşabilirsiniz. Öğretmen desteği ile uzaktan canlı eğitim alabilirsiniz. Sınırsız hizmet sunan skype’ı ücretsiz kullanarak en fazla 50 kişiyle iletişim kurabilirsiniz. Günün her saatinde rahatlıkla kullanabileceğiniz gibi görüntü kalitesi ve iletişim kolaylığı sayesinde tam bir kurtarıcıdır.

Skype’ın Özellikleri Nelerdir?

  • Cep Telefonu Arama;  Skype uygulamasını kullanmayan bir kişiyi skype üzerinden arayabilmeniz mümkündür. Cep telefon gibi kullanabileceğiniz skype uygulamasını kontör yükleyerek, istediğiniz telekomünikasyonu arayabilirsiniz. Birbirinden farklı tarifeleri bulunan skype’ın tarifeleri oldukça uygun fiyattadır.
  • Çağrılar; Yurt dışı veya yurt dışı görüşmeleriniz için internete bağlanarak, çağrı başlatarak ücretsiz şekilde görüşebilirsiniz.
  • Grup Çağrıları; Özellikle işletmelerin sıklıkla kullandığı grup çağrısını istediğiniz saatte istediğiniz kişi sayısıyla ücretsiz bir şekilde yapabilirsiniz. Ücretsiz görüşme sağlayabilmek için görüşme yapacağınız kişilerin skype uygulamasını kullanmaları gereklidir. Aksi takdirde belirli bir fiyat karşılığında cep telefonu numarasını arayabilirsiniz.
  • Çağrı Yönlendirme Yapabilirsiniz; Skype üzerinden çağı yönlendirme ile internetinizin olmadığı yerde bile insanların size rahatlıkla ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Çok düşük fiyatlarla çağrı yönlendirme işlemlerini gerçekleştirerek size ulaşmak isteyen kişileri geri çevirmemiş olursunuz. Bu özellikten yararlanabilmeniz için skype aboneliğiniz veya skype kontörünüz olmalıdır.
  • Skype Numarası Alırsanız; Dünyanın neresinde olursanız olun istediğiniz kişiyi rahatlıkla aramanızı sağlar. Diğer operatörlerden farkı oldukça uygun fiyatlı olmasıdır. Görüntülü görüşmelerinizi bile çok uygun fiyatlarla ve istediğiniz zaman yapabilirsiniz. Bu görüşmeleri sadece cep telefonunuzla değil aynı zamanda tablet, bilgisayar gibi teknolojik aletlerinden de yapabilirsiniz.
Yorumlar (1)