Samsung Galaxy Buds 2 müjdesiyle gelebilir

Samsung’un Galaxy Buds’un ilk modelinin kullanıcılardan büyük bir beğeni toplamasının ardından şimdi de Galaxy Buds 2 üzerinde çalıştığı iddia ediliyor.

BİLİM-TEKNOLOJİ 11.11.2019, 18:00
Samsung Galaxy Buds 2 müjdesiyle gelebilir

2019 başında Samsung’un tanıttığı ve S10 serisi ile birlikte verilen kablosuz kulaklık Galaxy Buds kullanıcılar tarafından büyük bir beğeni toplamıştı. Şimdi ise Samsung eski kulaklığa yeni özellikler ekleyerek mevcut memnuniyeti Samsung Galaxy Buds 2 ile üst seviyeye taşımaya hazırlanıyor.

Galaxy Buds’un ilk modeli SM-R170 adıyla gelmişti. Sızıntılar Galaxy Buds 2 modelini geliyor mu sorusunu akıllara getirdi zira SM-R175 kodlu bir model hazırlandığı ortaya çıktı. 4 farklı renk seçeneğiyle çıkması beklenen kulaklığın renk seçeneklerin beyaz, pembe, siyah ve mavi olması bekleniyor. Tabi ürün çıkmaya yakın renk opsiyonlarında da birtakım değişiklikler söz konusu olabilir.

Bir başka sızıntı da yeni modelin 8 GB’lık bir depolama alanıyla geleceği. Fakat yine ilk model gibi serbest bir kullanıma açık olmayacağı ifade ediliyor. Samsung yeni kulaklıkla birlikte kullanıcıların kendi verilerini kulaklık, telefon veya akıllı saatleri üzerinde de daha kolay bir şekilde taşımasına imkan tanıyacak.

Galaxy Buds 2’nin en önemli özelliklerinden biriis ise aktif bir şekilde gürültü engelleme teknolojisi. Apple tarafından, Airpods Pro ile aktif gürültü engelleme özelliği getirilmişti. Samsung Galaxy Buds 2’nin fiyat yönünde Airpods Pro’ya göre yarı yarıya daha ucuz olabileceği üzerinde duruluyor.

Gürültü engelleme fonksiyonunun ise gelmesi ihtimal dahilinde olsa bile bu özelliğin sunulması biraz daha gecikebilir.

Yeni kulaklık modelinin S11 ailesiyle beraber gelecek yıl Şubat ayında tanıtılması hedefleniyor.

Yorumlar (0)