Hadi İpucu

BİLİM-TEKNOLOJİ 13.10.2020, 23:56
Hadi İpucu

Türkiye’nin interaktif ve canlı mobil eğlence uygulaması olan Hadi Türkiye, ilk canlı bilgi yarışması olarak da tanımlanabilmektedir. Sunuculu ve para ödüllü bir bilgi yarışması olan Hadi uygulaması, Hadi İpucu soruları ile de Hadi üyeleri arasında kıran kırana bir rekabet yaratmaya devam etmektedir. Peki, her geçen gün daha çok sayıda kişinin katıldığı ve yarıştığı Hadi nedir? İşte Hadi uygulaması ve Hadi İpucu ile ilgili merak edilen bütün detaylar!

Hadi Nedir?

Neredeyse 10 milyonu aşan indirme sayısı ile Türkiye’nin en çok kullanıcıya sahip mobil uygulamalarından birisi olan Hadi’de kayıt olan kullanıcılara haftanın her günü bilgi yarışması yapılmaktadır. Toplamda 12 adet sorudan oluşan Hadi bilgi yarışmasında katılım gösteren kişilere her bir soru başına 10 saniye süre tanınmaktadır. Sorulan bütün soruları verilen süre içinde doğru cevaplayan yarışmacılara ise daha önceden belirlenen ödül kazanan her bir yarışmacının arasında eşit olacak şekilde paylaştırılmaktadır.

Hafta içi ve hafta sonu her gün 12:30’da gerçekleştirilen Hadi bilgi yarışmasında sinema, spor, tarih, kültür ve müzik gibi birbirinden farklı pek çok kategoride özel yarışmalar yapılmaktadır. Türkiye’de yayınlanan ilk interaktif bilgi yarışması olma özelliğini taşıyan Hadi, piyasaya çıktığı günden bu yana katılım gösteren kullanıcılarına milyonlarca TL kazandırması ile de popülerliğini korumaktadır. Hadi İpucu özelliği ile de kullanıcılarının büyük beğenisini kazanan Hadi uygulamasını tamamen ücretsiz bir şekilde Google Play Store ya da App Store üzerinden indirme imkanları bulunmaktadır.

Hadi İpucu soruları ile yalnızca öğlen 12:30 saatinde değil, akşam 20:30’da da kullanıcılarının karşısına çıkan hadi bu özelliğiyle heyecanı katlamaktadır. Aynı anda binlerce kişinin dahil olduğu mobil eğlence uygulaması, dakikalar içerisinde büyük para ödüllerini de mobil uygulama kullanıcılarına kazandırmaktadır.

Yorumlar (0)