Facebook ve Instagram’a yeni özellik geliyor! Birçok kişiye nefes aldıracak

Meta, Instagram ve Facebook’ta kullanıcıların birden çok profile ve hesaba ulaşmasını, oluşturmasını ve bunlar içerisinde geçiş yapılmasını rahatlatacak yeni bir özellikleri açıkladı. İşte gelen yeni özellikler...

BİLİM-TEKNOLOJİ 28.09.2022, 14:50
Facebook ve Instagram’a yeni özellik geliyor! Birçok kişiye nefes aldıracak

Sosyal medya platformlarının ana firması olan Meta, Instagram ve Facebook’ta, hesaplar içerisinde geçişi kolaylaştırmak adına yeni bir güncellemeyi sisteme sokmayı planlıyor. Yeni gelen özellikle beraber kullanıcılar hem Instagram hem de Facebook hesapları arasında rahatlıkla geçiş sağlayabilecek. Kullanıcıların tek bir bölümde bulunması, uygulama içerisinde kullanımı da kolaylaştıracak.

Bildirimler için de yenilikler geliyor

Hesap Merkezine profillerini ekleyen kullanıcılar, hesapları arasında kolaylıkla geçiş sağlayabilecek. Bu geçiş iki sosyal platformu içinde geçerli olacak.

Meta'ya gelen güncelleme ile beraber kullanıcılara gelen bildirimler hususunda da büyük bir yenileme geliyor. Kullanıcılar, artık hem Facebook hem de Instagram'dan gelen bildirimleri tek bir sayfa üzerinde görebilecek.

Kayıt işlemleri kolaylaşıyor

Meta, gelen bu özellikler sayesinde gelişmeleri daha hızlı takip etmenin kolaylaşacağını vurguluyor. Diğer bir taraftan, kullanıcılar bir Facebook veya Instagram hesabı açtığında ve farklı platformlara da hızlı bir şekilde kayıt işlemini sağlayabilecek.

Çift aşamalı doğrulamayı bulunduran kullanıcılar, bilinmeyen bir cihazda uygulama bilgilerini kullanarak Instagram’a veya Facebook'a giriş yapamayacak.

Yorumlar (0)