“Engelsiz Baston” projesiyle Teknofest’te finale kaldılar

Kastamonulu imam hatip ortaokulu öğrencileri, yaptıkları “Engelsiz Baston” projesiyle Teknofest Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinde Türkiye finallerinde yarışma hakkı kazandı.

BİLİM-TEKNOLOJİ 10.08.2022, 15:18 11.08.2022, 08:54
“Engelsiz Baston” projesiyle Teknofest’te finale kaldılar

Kastamonu'nun Seydiler ilçesinde yer alan Seyid Zülfikar Vakfı M. Naim Karaman İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, “Engelsiz Baston” projesi, Teknofest Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinde Türkiye finallerinde yarışmaya hak kazandı. 

Türkiye finallerinde yarışacaklar

Seydiler İlçe Milli Eğitim Müdürü Serhat Keleş, Okul Müdürü Hacı Murat Eroğlu ile birlikte Müdür Baş Yardımcısı Selim Uçar ve Kodlama Ekibi’nde yer alan 8. sınıf Öğrencisi Ömer Deveci, Teknofest projesinde finale çıkan “Engelsiz Baston” projesi ile Rize’de, 12-14 Ağustos 2022’de yapılacak olan Teknofest Havacılık, Uzay ve Teknoloji Finallerinde yarışacak. Ekip finallerden önce, Seydiler Kaymakamı Cihat Abukan’ı ziyaret ederek çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. 

Keleş ve Eroğlu, proje ile ilgili Seydiler Kaymakamı Cihat Abukan’a bilgi verdi. Sunumdan sonra Kaymakam Cihat Abukan, yarışmada ilçelerini ve okullarını temsil edecek olan öğrenciye hediye vererek başarı dileklerinde bulundu.

Yorumlar (0)