Beklenen çoklu cihaz desteği birkaç ay sonra geliyor

Yaklaşık 2 milyar kullanıcısı olan WhatsApp, kendisini sürekli olarak geliştirerek uygulamaya yeni özellikler getiriyor.

BİLİM-TEKNOLOJİ 04.06.2021, 15:09 05.06.2021, 14:19 Hanife
Beklenen çoklu cihaz desteği birkaç ay sonra geliyor

Geçtiğimiz aylarda dünyanın anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp’a 'çoklu cihaz desteği' isimli bir özellik ekleneceği açıklaması yapılmıştı, haber Mark Zuckerberg tarafından doğrulandı.

WhatsApp'ın Android beta uygulamasına eklenecek olan 'çoklu cihaz desteği' özelliği ile kullanıcılar tek bir WhatsApp hesabının 4 farklı cihazda aynı anda kullanabilecek.

Facebook CEO'su Mark Zuckerberg, WABetaInfo'ya yaptığı konuşmada, Whatspp'a gelecek yeni özelliklerden bahsetti.

Zuckerberg, birkaç ay içerisinde 'çoklu cihaz desteği' özelliğinin uygulamaya ekleneceğini ve bu özelliği kullanırken uçtan uca şifrelemenin bozulamayacağını belirtti.


Görsel-1

“Bağlı cihazlar" olarak isimlendirilen özelliğin uygulamadaki görüntüsü ise Görsel-1’deki gibi olacak. Bu yeni pencereden WhatsApp hesabınıza birden fazla farklı cihazlar(telefon tablet pc) ekleyip kullanabileceksiniz.

Facebook CEO'su ise görüşmelerin farklı cihazlar arasında aktarılırken ne Facebook'un ne de bunların parçası olmayan bir başkasının içerikleri göremeyeceğini söyledi.

Yorumlar (0)