Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni bir müjde daha gelebilir

Bugün Zonguldak’ta ibadete açılan Uzun Mehmet Camii`nde kılınan ilk cuma namazının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Karadeniz Ereğlisi'nde de benzeri bir müjde olabilir ve bugün inşallah Zonguldak'tan biliyorsunuz bir müjde vereceğiz.” açıklamasını yaptı. 

GÜNDEM 04.06.2021, 16:20
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni bir müjde daha gelebilir

Zonguldak’ta bugün ibadete açılan Uzun Mehmet Camii’nin açılışına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, önemli açıklamalar yaptı.

“Yeni bir müjde gelebilir”

Camilerin, Türkiye’de en güçlü dayanışma merkezleri olarak Türk milletinin hizmetinde olmaya devam edeceğini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin hedeflerine doğru yürümeye devam edeceğini söyledi ve şunları ekledi:

“PKK’dan FETÖ’ye kadar tüm Türkiye düşmanlarının maşası olan ne kadar terör örgütü varsa hepsi öncelikle camilerimize, dinimize, inancına saldırmıştır. İstiklalimize ve hürriyetimize göz dikenleri nasıl daha önce pişman ettiysek işimize, aşımıza, ekmeğimize ve huzurumuza kastedenleri de aynı biçimde hüsrana uğratmak hepimizin boynumuzun borcudur.” 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha önce tv programında bu caminin müjdesini verdiği ve 19 ay gibi bir zamanda bu eserin meydana geldiğini belirtirken yaptığı konuşmasında Karadeniz Ereğlisi’nden yeni ve benzer müjdelerin gelebileceğini açıkladı.

Yorumlar (0)