21 Mart'ta dev asteroit taşı Dünya'nın yakınından geçecek

ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) tarafından paylaşılan bilgiye göre 21 Mart günü dev bir asteroit taşı Dünya’nın yakınından geçecek.

BİLİM-TEKNOLOJİ 12.03.2021, 11:32 12.03.2021, 18:05
21 Mart'ta dev asteroit taşı Dünya'nın yakınından geçecek

NASA’nın verdiği bilgilere göre 2001 FO32 adı verilen asteroitin 2021 yılında gözlenebilecek en büyük göktaşı olduğu kaydedildi.

Dünya'ya sadece birkaç gün uzaklıkta

2021'in en büyük göktaşı birkaç gün sonra Dünya’nın yakınından geçerek uzayın derinliklerine doğru yol alacak.

NASA'dan aktarılanlara göre dünyaya çarpma riskinin bulunmadığı göktaşı, Dünya'ya yaklaşık 2 milyon kilometre yakından geçecek.

FO32'ın 20 yıl önce keşfedildiğini açıklayan NASA, 2001’den beri düzenli olarak göktaşının İzlendiğini belirtti.

Dev asteroit taşının 440-680 metre genişliğinde ve en az 1 kilometre çapında olduğu ve saatte 124 bin kilometre hızla hareket ettiği kaydedildi.

Yorumlar (3)
Ali 3 yıl önce
kul hakkı yediniz uzaya demir attınız Dünyayı yediniz ahiretide yersiniz ...nasası dünyada milyonlarca işsiz bekâr parasız evlenemeyen vasıtasız evsiz İNSAN VAR ...dünyayı yediniz bir Tevbe ile g.... yırtar ahiretide yersiniz öylemi ahirette yırtma yok KUL HAKKINI HELALE ETMEZSE SİZİN GİBİ ZALİMLERE CENNET TE YOK ŞEREFSİZ OKUMUŞLAR SİZİ ZALİMLER SİZİ .
Ali 3 yıl önce
kul hakkı yediniz uzaya demir attınız Dünyayı yediniz ahiretide yersiniz amnı gtnü sktğmin nasası dünyada milyonlarca işsiz bekâr parasız evlenemeyen vasıtasız evsiz İNSAN VAR gtnüzü sktklerimin dünyayı yediniz bir Tevbe ile götü yırtar ahiretide yersiniz öylemi ahirette yırtma yok KUL HAKKINI HELALE ETMEZSE SİZİN GİBİ ZALİMLERE CENNET TE YOK ŞEREFSİZ OKUMUŞLAR SİZİ ZALİMLER SİZİ .
Ali 3 yıl önce
kul hakkı yediniz uzaya demir attınız Dünyayı yediniz ahiretide yersiniz amnı gtnü sktğmin nasası dünyada milyonlarca işsiz bekâr parasız evlenemeyen vasıtasız evsiz İNSAN VAR gtnüzü sktklerimin dünyayı yediniz bir Tevbe ile götü yırtar ahiretide yersiniz öylemi ahirette yırtma yok KUL HAKKINI HELALE ETMEZSE SİZİN GİBİ ZALİMLERE CENNET TE YOK ŞEREFSİZ OKUMUŞLAR ŞEREFSİZ' YÖNETİCİLER SİZİ ŞEREFSİZ KUL HAKKI YİYEN ZENGİNLER SİZİ ZALİMLER SİZİ HAİN KÖPEKLER SANIRSIN DÜNYAYI BUNLAR AYAKTA TUTUYOR G** ÇOCUKLARI SİZİ .