Yürüyüşte tanışıp kaynaştılar, gören kıskandı!

Yürüyüş yaptığı sırada yanına gelen karaca ile kurduğu dostluk kıskandırdı.

YAŞAM 10.08.2020, 17:08
Yürüyüşte tanışıp kaynaştılar, gören kıskandı!

Doğa sporları tutkunu Ata Koşar, Hatay'da Amanos Dağları'nda sabah yürüyüşü yaptığı sırada bir karaca ile karşılaştı. Yanına gelen karacayı seven Ata Koşar, ürkütmeden nazik davranışlarda bulununca karaca Ata Koşar'a alıştı.

Daha sonra peşinden ayrılmayan karaca ile videolar çekmeye başlayan doğa sporcusu Ata Koşar, evine davet ettiği karacayı elleriyle beslemeye başladı.

Doğa sporcusu Ata Koşar'ın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf ve görüntüler hem beğeni topladı hem de kıskanıldı.

Bir takipçisi "Her gün yanımıza karaca gelmiyor" derken bir başka takipçi de görüntünün çok büyüleyici ve imrendirici olduğunu belirterek, "Keşke bir yürüyüşümde bana da bir karaca eşlik etse" ifadelerini kullandı.

Doğa Koruma ve Millî Parklar Hatay Şubesi yetkililerine karacayı evinde misafir ettiği bilgisini veren Ata Koşar, evine gelen DKMP ekibine karacayı vermek zorunda kaldı.

Spor yapmak için dağda olduğu bir sırada yanına karacanın yaklaştığını, hiç ürkmeden kendisiyle birlikte hareket ettiğini anlatan Ata Koşar, karacanın peşini bırakmadığını, sanki yardım ister gibi davranışlarının olduğunu belirterek, eve getirip beslediğini ve daha sonra yetkililere teslim ettiğini anlattı.

Yorumlar (0)