"Yedi Kocalı Hürmüz" misali

İstanbul'da duyanları şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Bir adamın birbirinden habersiz tam 7 kadınla birlikte olduğu ortaya çıktı.

YAŞAM 09.11.2019, 13:03 09.11.2019, 13:07
"Yedi Kocalı Hürmüz" misali

Ömer Sırtaş (41) isimli adam, geçtiğimiz yıllarda Sevgi D. (31) isimli kadınla imam nikâhı kıydı ve çiftin bir çocukları oldu. Ömer Sırtaş'ın eve uğramamasını Sevgi D. hayvancılıkla uğraşıyor olmasına bağlıyordu.

Daha sonra Sevgi D.'nin annesi Ömer Sırtaş için kredi çekti. Kredi borcunun aylarca ödenmemesi üzerine Sevgi D.'nin annesi Sırtaş'ı aradı. Telefonu Selin E. (39) isimli kadının açması üzerine anne şok oldu. Çünkü kadın telefonu, "Eşimi neden arıyorsunuz?" diyerek açtı. Sevgi D'nin annesi ise şaşkınlık içinde Ömer Sırtaş'ın kızıyla evli olduğunu söyledi.

Mahkemede ortaya çıktı

Selin E. 7 yıldır birlikte olduğu ve iki çocuk sahibi olduğu Sırtaş'a olanları sordu. Sırtaş, Sevgi D.'yi tanımadığını söyleyerek ispatlamak için DNA tespiti davası açtı. Mahkeme ise Ömer Sırtaş'ı haksız buldu. İki kadın mahkemede başka bir şaşkınlık daha yaşadı. Sırtaş'ın 3 çocuğu daha olduğu ortaya çıktı.

İki kadın adeta dedektif gibi iz sürerek Ömer Sırtaş'ın birlikte olduğu diğer 5 kadına ve 3 çocuğuna ulaştı. 7 kadının da birbirinden haberi yoktu. İki kadın Sırtaş hakkında savcılığa şikâyette bulundu. Adam hakkında soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)