Yaya geçidinde yol vermemek için gaza bastı…2 öğretmen yaşamını yitirdi

Mardin’in Nusaybin ilçesinde, hızla ilerleyen hafif ticari araç, yolun karşısına geçmeye çalışan 2 öğretmeni ezip geçti. Çarpışma sonucu iki genç öğretmen yaşamlarını yitirirken o dehşet anları ise güvenlik kameralarına böyle yansıdı.

YAŞAM 13.06.2021, 13:03 14.06.2021, 09:19 Hanife
Yaya geçidinde yol vermemek için gaza bastı…2 öğretmen yaşamını yitirdi

Dün gece saatlerinde Nusaybin ilçe merkezi Mardin Yolu Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, yolun karşısına geçmeye çalışan Suzan Basın (28) ile Büşra Yıldız’a (27) yolda hızla ilerleyen ve plakası öğrenilemeyen hafif ticari araç çarptı ve arkasına dahi bakmadan kaçtı.

Kazayı görenlerin ihbar etmesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ağır yaralanan Basın ve Yıldız, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan onca müdahaleye rağmen talihsiz öğretmenler kurtarılamadı.

Dehşet anları güvenlik kamerasında



Büşra ile Suzan'ın can verdiği kaza anı ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde; yaya şeridinden ilerleyen 2 genç öğretmenin önce önünden 2 motosikletli geçiyor. Bir süre bekledikten sonra ise refüje yaklaşan öğretmenlere hızla ilerleyen hafif ticari aracın çarptığı görülüyor.

Olayla ilgili başlatılan inceleme devam ediyor.

Yorumlar (0)