Yaşlı adama iyilik yapmak istedi bin pişman oldu! 

Genç anne, otobüste yaşlı adama yer verdiğine bin pişman oldu. İstanbul’da gerçekleşen olayda kadının çocuğu ayağa kalktığı sırada yer verdiği yaşlı adamın pantolonuna değince yaşlı adam ortalığı birbirine kattı. Hayret verici o anlar ise kameralara böyle yansıdı. 

YAŞAM 31.07.2022, 12:37 01.08.2022, 09:01 Hanife
Yaşlı adama iyilik yapmak istedi bin pişman oldu! 

İstanbul’da yaşlı bir adam otobüste kendisine yer veren genç anne ve çocuğunun burnundan getirdi.

Alınan bilgilere göre dün akşam saatlerinde Fatih-Taksim seferini yapan otobüste bir kadın çocuğuyla birlikte karşılıklı koltuklara oturarak seyahat etmeye başladı. Birkaç durak sonra otobüse yaşlı bir adam bindi. Otobüsün ön tarafında oturan genç anne yaşlılığından dolayı adama yer vermek istedi ve karşısında oturan oğlunu kucağına aldı.

Yaşlı adam bastonuyla vurmaya kalkıştı

Küçük çocuk annesinin kucağındayken yaşlı adamın beyaz pantolonuna ayağı çarpınca yaşlı adam küfür ederek bağırıp çağırmaya başladı. Genç anne neye uğradığını şaşırdı ve ilk önce çocuğunu alarak uzaklaştırmaya çalıştı ancak yaşlı adam bağırmaya devam edince karşılık verdi.



Tansiyonlar yükseldiği sırada yaşlı adam elindeki bastonla vurmaya kalkışınca kadınla adam arasında tartışma büyüdü. Otobüste bulunan yolcular ise yaşlı adama tepki gösterirken bazı yolcularda kadın ve çocuğunu otobüsün arka kısmına götürüp sakinleştirdi. O anlar ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.



Korkan küçük çocuğa otobüstekiler su verdi

Yaşadığı koku dolu anlar nedeniyle ağlamaya başlayan küçük çocuk, otobüstekilerin yer vermesi ile arkada başka bir koltuğa oturtuldu ve yolculardan bir kadın çocuğa su vererek sakinleştirdi.


 

"Çocuğun ayağı pantolonuna değmiş"

Anne ise yaşadığı o anları şu ifadelerle anlattı:

“Yer verdim, çocuğun ayağı pantolonuna değmiş, bu sebepten çocuğuma vurdu. Çocuğum da bende çok korktuk” 
 

Yorumlar (0)