Yalova'da defalarca kendisini taciz eden sapığı sabaha karşı evinde buldu

Yalova’da daha evvel birçok kez kendisini taciz eden ve son olarak evine gizlice giren şahsın yakalanmasını isteyen Meral Gülseven, “İlla başıma bir şey gelmesi mi gerekiyor, illa benim ölmem mi gerekiyor?" dedi.

YAŞAM 06.07.2021, 01:11 06.07.2021, 17:44
Yalova'da defalarca kendisini taciz eden sapığı sabaha karşı evinde buldu

Altınova ilçesine bağlı olan Kaytazdere beldesinde ikamet eden Meral Gülseven (30), daha evvel kendisini rahatsız ettiği için şikayette bulunduğu şahsı evinde görünce hayatının şokunu yaşadı. Sabah saat 05.39 sularında meydana gelen olayda F.Y., 2. katın teras kapısından eve girdi. Şahsı gören talihsiz kadın koşarak komşularının yanına gitti. Zanlının eve girdiği anlar ise güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi. F.Y., kendisine müdahalede bulunmak isteyen komşuların elinden kurtularak kaçtı. Olay mahalline gelen güvenlik güçleri, şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

Pizzacı olarak tanıtmış

F.Y.'den şikayetçi olan Gülseven, şahsın daha evvel de iki defa evine gelerek kendisine rahatsızlık ettiğini anlattı. Son olarak birkaç ay evvel evinin önüne gelen F.Y’nin pizzacı olarak kendisini tanıttığını söyleyen Gülseven, şöyle konuştu:

“05.39 sularında uyuduğum esnada birinin evime tırmandığını duydum. Hemen alt kata inip dışarı çıktım. Derhal güvenlik güçlerini aradım. O kadar korktum ki adresimi bile veremedim."

"Tecavüz edebilirdi"

Gülseven, F.Y.'nin evine girmesinden dolayı dehşete düştüğünü dile getirdi. Birlikte yaşadığı 2,5 yaşındaki erkek çocuğunun olayın meydana geldiği gün boşandığı eşinin yanında olduğunu belirten Gülseven, “Şahsın yakalanması için illa başıma bir şey gelmesi mi gerekiyor, illa benim ölmem mi gerekiyor? O sırada oğlum da evde olabilirdi. Oğlum olsaydı şahısla yüzleşecektim. İkimize de zarar verebilirdi. Tecavüz bile edebilirdi. Bu şahsın amacı hırsızlık değildi. Tutuklanmasını talep ediyorum." dedi. 

Daha evvel kendisine rahatsızlık veren F.Y.'nin kim olduğunu tespit ettiğini ve yüzleştiğini aktaran Gülseven, “İlk geldiğinde kendisiyle yüzleştim. Eski eşimin bir kız arkadaşıyla beni bu evde rahatsız etmek için yaptığını söyledi. 'O kişinin teşvikiyle geldim.' dedi. Tabii ki inanmadım." şeklinde konuştu.

F.Y.’nin daha evvel de çeşitli suçlardan sabıkası olduğu öne sürüldü.











Yorumlar (0)