Yabancı uyruklu gençler arasında 'yan baktın' kavgası

Sakarya’ya bağlı Adapazarı ilçesi Demokrasi Meydanı’nda yabancı uyruklu gençler arasında meydana gelen kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı. Kavga sırasında 3 kişiyi bıçakla yaralayan şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

YAŞAM 11.10.2021, 01:31 11.10.2021, 17:26
Yabancı uyruklu gençler arasında 'yan baktın' kavgası

Söz konusu olay, Adapazarı ilçesi Semerciler Mahallesi üzerinde yer alan Demokrasi Meydanı’nda yaşandı. Aktarılan bilgiye göre, A.W.B. (16) ile M.D. (15), M.H. (16) ve A.H.İ. (17) adlı gençler arasında yan bakma mevzusundan dolayı tartışma meydana geldi. Kısa süre içinde büyüyerek kavgaya dönüşen olayda, A.W.B. adlı şüpheli M.D., M.H. ve A.H.İ. adlı 3 genci bıçaklayarak yaraladı. Şüpheli olay mahallinden kaçarken, bölgeye güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay mahalline ulaşan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri gerçekleştirilen yaralılar, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nakledilerek tedavilerine başlandı.

Kurtarılamadı

Kalbinden aldığı bıçak darbesiyle ağır şekilde yaralanan M.H. adlı yabancı uyruklu genç, yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Hastaneye nakledilen diğer 2 yaralının sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, şüpheli A.W.B. ise olaydan kısa bir süre sonra yakalandı. 









Yorumlar (0)