Vapurda çocuğun saçlarını ateşe veren adam travmam var dedi, serbest bırakıldı!

İstanbul'da vapurda yolculuk yapan bir çocuğun saçlarını yaktığı gerekçesi ile gözaltına alınan şüpheli şahıs serbest bırakıldı. Şüpheli ifadesinde, geçmişinde uzun saçlı insanlarla travmatik olaylar yaşadığını, kullandığı psikoloji ilaçlarını içmediğinden dolayı da kendine hakim olamadığını ve böyle bir olay yaşandığını söyledi.

YAŞAM 17.09.2023, 17:40 17.09.2023, 17:50
Vapurda çocuğun saçlarını ateşe veren adam travmam var dedi, serbest bırakıldı!

Olay İstanbul Beykoz'da iskeleye yanaşan bir vapurda meydana geldi. 52 yaşındaki N.Ç. isimli adam vapurdan ineceği esnada, önünde oturan 14 yaşındaki M.E.A.'nın çakmakla saçlarını yaktı.

Travmam var dedi, serbest bırakıldı!

M.E.A. elleri ile saçını söndürürken, ikili arasında da arbede çıktı. M.E.A’nın şikayeti üzerine emniyete götürülen N.Ç. ifadesinde; geçmiş yıllarda uzun saçlı insanlara ilişkin travmatik olaylar yaşadığını ve kullandığı psikoloji ilaçlarını içmediği için kendine hakim olamayıp bu olayı gerçekleştirdiğini ifade etti.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüpheli kişi, çıkarıldığı hakimlik tarafından serbest bırakıldı.

Diğer yandan olay anı yaşananlar vapurun güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, şüphelinin çakmak ile çocuğun saçını yakması ve ardından ikili arasında çıkan arbede açıkça gözüküyor.

Yorumlar (0)