Uşak'ta kan donduran olay

Uşak’ta iple asılı vaziyette bulunan karı kocanın evinde gerçekleştirilen incelemede cinayet bulguları tespit edilmedi. Anlaşarak ölüme gittikleri tespit edilen çiftin korkunç tablosunu ise ilk olarak 13 yaşındaki evlatlarının gördüğü öğrenildi.

YAŞAM 20.03.2022, 00:47 20.03.2022, 16:20
Uşak'ta kan donduran olay

Dün saat 13.00 sularında Sivaslı ilçesine bağlı olan Eldeniz köyünde yaşadıkları evde Hüseyin Bozkurt (40) ve Yeter Bozkurt (39) çiftinin cansız bedenleri bulunmuştu. Çiftin cansız bedenleri Adli Tıp Kurumu'nda incelemeye alınmıştı. Evde ekiplerce gerçekleştirilen incelemede çiftin cinayete uğradığı yönünde herhangi bir bulgunun tespit edilmediği ve beraberce karar vererek ölüme gittikleri anlaşıldı.

Köylülerden edinilen bilgilere göre, hayvancılık ve çiftçilikle uğraşan ailenin maddi sıkıntılarının olmadığı, genç çiftin çok iyi anlaştığı ve yaşamlarına son vermeleri için herhangi bir sebep bulunmadığı öğrenildi. 


(Arşiv)

Hayatının şokunu yaşadı

13 yaşında kızı ve 18 yaşında oğlu olduğu öğrenilen çiftin korkunç tablosunu ise ilk olarak 13 yaşındaki kızlarının gördüğü ve köy sakinlerine haber vererek yetkililerin çağrıldığı belirtildi. 

Bozkurt çiftinin cansız bedenleri üzerindeki incelemelerin ise devam ettiği öğrenildi. 

Yorumlar (0)