Ukraynalı kadın, falçatalı saldırı anını anlattı!

İstanbul Bakırköy’de bir AVM'de eski eşi tarafından saldırıya uğrayan ve yüzü falçata ile kesilen Ukrayna uyruklu Anna Butim (28) yaşadığı dehşet anlarını anlattı.

YAŞAM 17.01.2021, 17:00 18.01.2021, 13:18
Ukraynalı kadın, falçatalı saldırı anını anlattı!

28 yaşındaki Ukraynalı Anna Butim, 15 Ocak 2021 Cuma günü Bakırköy’de bir AVM'de boşanmak üzere olduğu kocası tarafından kıskançlık sebebiyle saldırıya uğradı. Genç kadın, peş peşe yüzüne aldığı falçata darbeleri neticesinde yaralandı ve hastaneye götürüldü.

Polis ekipleri ise şüpheli Mesut Ö'yü yakalayarak gözaltına alındı. Zanlı Mesut Ö. polise verdiği ifadede, eşinin sosyal medyadan yaptığı paylaşım sebebiyle AVM'ye gittiğini belirterek, "Eşimin, yanında olan bir erkekle fazla samimi olduğunu gördüm. Bu yüzden bunlar oldu." dedi.

Mesut Ö'nün daha önce intihara kalkıştığı ve "tehdit" suçundan kaydının bulunduğu belirlendi. Mesut Ö, Emniyet'te yapılan işlemlerinin tamamlanması sonrası adliyeye götürüldü. Mesut Ö, adil makamlar tarafından tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

İki gün AVM'de beklemiş!

Yüzünde derin kesikler olan Anna Butim ise yaşadıklarını anlattı. Talihsiz kadın şunları söyledi:

“Bana bunu eski kocam yaptı. Boşanmak istedim ve dava açtım. Beni tehdit etti ve öldüreceğini söyledi. Adresimi bilmiyordu. Benimle görüşmek için kız kardeşim gelmişti. Instagram’da fotoğraf paylaştık ama arkamızda sadece ışık vardı ve nerede olduğumuzu da belirtmedik. Instagram’dan görmüş. İki gün AVM’de beklemiş. Bilmiyorduk.

İki gün sonra tekrar AVM'ye gittik ve orada oturduk. Kız kardeşimle birlikte denize doğru bakıyorduk. Arkamızda çok fazla insan vardı. Eski kocam arkadan koşa koşa gelip saçımı yakaladı ve yüzümü kesti. Boynumu kesmek istedi ama falçata yüzüme geldi. Kız kardeşim ve güvenlik yakaladı onu. Yanıma bir daha gelmesin. Çok korkuyorum. Hapse atılmasını çok istiyorum.”

Yorumlar (0)