Trafikte hemcinsi tarafından darp edilen avukat: "Bir kadın tarafından şiddete maruz kalmak çok acı"

Kocaeli’de bir kadın sürücü, kendisine yol vermediğini belirterek başka bir kadın sürücüye zor anlar yaşattı. Direksiyon başında darp edilen 26 yaşındaki Avukat Rukiye Seydaoğlu Akgüneş hem o anları anlattı hem de “Bir kadın tarafından şiddete maruz kalmak çok acı.” cümlesi ile durumu özetledi. 

YAŞAM 14.09.2021, 17:40 14.09.2021, 17:53
Trafikte hemcinsi tarafından darp edilen avukat: "Bir kadın tarafından şiddete maruz kalmak çok acı"

Kocaeli İzmit’te Bağdat caddesinde yaşanan olayda aracıyla seyir halinde olan 26 yaşındaki Avukat Rukiye Seydaoğlu Akgüneş, Ö.G. isimli başka bir kadın sürücü ile “yol verme” tartışması yaşadı. Ö.G. isimli kişiye yol vermediği için direksiyon başında darp edildiğini belirten Akgüneş, “Yolda seyir halinde iken diğer araç yan yoldan önüme çıktı. Ben de bunun üzerine durdum ve kornaya bastım. Araç sürücüsü kornayı duyunca otomobili durdurdu ve aracıma doğru bağırarak gelmeye başladı. Açık olan camdan sarkarak tartışma başlattı.” ifadeleri ile durumu anlattı. 



“Beni nasıl kayda alırsın” tartışması hararetlendi 

Ö.G.’nin tartışma anlarını cep telefonu ile kayıt altına alan Akgüneş, sürücünün bunu fark ettiğini ve sonrasında da “Beni nasıl kayda alırsın” tartışmasını başlattığını belirtti.  

“Bir kadının ağzına yakışmayacak şeyler söyledi ve küfürler etti.” diyen Akgüneş, Ö.G. isimli sürücüden şikayetçi oldu. 



Çevredekiler, saldırgan kadını durdurmaya çalıştı 

Ö.G. isimli sürücünün saldırgan olduğunu ve çevredekilerin yardımıyla kendisinden uzaklaştırılabildiğini ifade eden Akgüneş, sürücünün kendisini darp etme ihtimalinin olduğunu ve vatandaşların araya girmesiyle bunun engellendiğini vurguladı. 

Akgüneş, sonrasında olanları ve yaşadıklarını şu şekilde ifade etti: “Ellerimde hep tırnak izleri var. Darp edildim darp raporumu da aldım. Şikayetçi oldum. Olay yerinde tanıklar da var. Onlar da gidip ifade verdiler. Bu işin peşini bırakmayı düşünmüyorum. Ben şimdiye kadar hep kadına karşı erkek şiddetiyle mücadele eden bir avukattım. Fakat hemcinsim tarafından şiddete uğramak çok acı bir durum.” 

Yorumlar (0)