Tatilciler kirletti, köpek pisliklerini topladı! Bence de utanmalısınız

Yasağın kalması ve sıcaklığın artması ile sahillere akın eden Antalyalıların geride bırakıtları atıklar  isyan ettirdi. Bir grup genç sahildeki atıkları toplarken onlara eşlik eden bir köpeğinde denizdeki çöp poşetini alıp kıyıya çıkardığı görüntüler viral oldu.

YAŞAM 05.07.2020, 17:05 05.07.2020, 17:12 Hanife
Tatilciler kirletti, köpek pisliklerini topladı! Bence de utanmalısınız

Bir türlü arkasını toplamayı öğrenemeyen insan görünümlü insancıklar ne yapmalı sizleri…

Bu seferki çöplük görüntüleri Antalya’dan…



Bir grup genç, tatilcilerin ve vatandaşların geride bıraktığı yemek atıkları, poşetleri ve şişelerle dolu olan sahildeki çöpleri topladı.



Pisliklerini geride bırakan insancıklara seslenen gençler, onların bıraktığı pislikleri kendilerinin topladığını ve bunlardan daha bir sürü olduğunu belirterek, “ Ne biçim insanlık, yiyorlar içiyorlar gidiyorlar. Pislikler" diyerek isyan etti.


Diğer yandan çöplüğe dönmüş sahildeki başka bir noktada eğitimli olduğu anlaşılan bir köpeğin, yüzerek 50 metre kadar ilerde su yüzeyinde bulunan çöp poşetini alıp sahile getirdiği görüntüyü de sosyal medyada paylaşan genlerin videosu büyük beğeni topladı. 



Denize açıldığı noktadan çöp poşetini ağzına alıp sahile getiren köpeği, sahilde bulunan tatilcilerin, "Al gel hadi bakayım, aferin", "Aslanım benim aferin sana, alkış" sözleriyle köpeğin bu örnek davranışına destek verdiler.



"Antalya hakkında" isimli sosyal medya sitesinde yayınlanan görüntülerde takipçiler çevreyi kirleten insancıkları kınarken, örnek bir davranış sergileyen köpeğe beğeni yardırdı.


 

Yorumlar (0)