Fenerbahçe maçı sonrası istifa!

Üst üste alınan kötü sonuçların ardından son olarak Fenerbahçe yenilgisini gören Göztepe Teknik Direktörü İlhan Palut, yönetime istifa dilekçesini sundu.

SPOR 05.07.2020, 17:39
Fenerbahçe maçı sonrası istifa!

Süper Lig takımlarından Göztepe'nin kulüp başkan vekili Talat Papatya, Teknik Direktör İlhan Palut'un dün istifasını yönetime sunduğunu fakat sarı kırmızılı yönetimin istifayı kabul etmediğini açıkladı.

Göztepe Kulübü Başkan Vekili Talat Papatya, Fenerbahçe maçının ardından Teknik Direktör İlhan Palut'un istifa etme istediğini Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil'e bildirdiğini kaydetti.

Serdar Güler ile Batuhan Kırdaroğlu'nun durumu

Oyuncuları Serdar Gürler ile Batuhan Kırdaroğlu'nun sağlık durumlarına ilişkin de bilgi veren Göztepe Kulübü Başkan Vekili Talat Papatya, Serdar Gürler'in Fenerbahçe karşılaşmasında çapraz bağlarının koptuğunu, kesin durumunun belli olması için MR çekileceğini söyledi.

Göztepe Kulübü Başkan Vekili Talat Papatya, Altınordu'da kiralık olarak forma giyen Batuhan Kırdaroğlu'nun ise ayağının kırıldığını hatırlatarak, dünkü esas gündemlerinin yaşanan sakatlıklar olduğunu dile getirdi.

Göztepe Kulübü Başkan Vekili Talat Papatya, bugün Teknik Direktör İlhan Palut'la uzun bir konuşma yaptığını ifade ederek, "Hocamızın istifasını kabul etmedik." dedi.

Göztepe Kulübü Başkan Vekili Talat Papatya, Teknik Direktör İlhan Palut'un beyefendi ve onurlu kişiliğinden dolayı istifasını sunduğunu ancak Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil'in kendisiyle yaptığı konuşmadan sonra devam etmesinin her iki taraf için de iyi olacağına ikna olduğunu belirtti.

Teknik Direktör İlhan Palut'un Göztepe'de göreve başladığı dönemde takımın hayli sıkıntılı bir süreçten geçtiğini hatırlatan Göztepe Kulübü Başkan Vekili Talat Papatya, İlhan Palut'un takımlarına ciddi bir çıkış yakalattığını, puan ortalamasına bakıldığında kimse İlhan Palut'un başarısız olduğunu söyleyemeyeceğini vurguladı.

Teknik Direktör İlhan Palut'un Göztepe Kulübünün ve Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil'in elini rahatlatmak için böyle bir karar aldığının altını çizen belirten Göztepe Kulübü Başkan Vekili Talat Papatya, fakat yola devam kararının daha doğru bir karar olduğunu bildirdi.

Yorumlar (0)