Tahtası eksikler bu çay ocağında toplanıyor

Çay ocağına öyle bir isim verdi ki, gören çay içmeye giriyor. Çay ocağı açıp, tahtası eksikleri bir araya topladı.

YAŞAM 23.10.2019, 09:57
Tahtası eksikler bu çay ocağında toplanıyor

Bursa’da çay ocağı sahibinin ilginç bir isim verdiği işletmesi her gün dolup taşıyor.

Bursa’da 10 yıldır çay ocağı işletmeciliği yapan Makine Mühendisi Cemil Turşucular, tahtası eksik olanların toplanma yeri olmadığını düşünerek, onlar için bir mekan açma kararı aldı.

Açtığı çay ocağının ismini ’Tahtası Eksikler Toplanma Yeri’ koyan Makine Mühendisi Cemil Turşucular, kendisinin de tahtasının eksik olduğunu gülerek anlattı. Burada çay içen müşteriler ise, iş yerinin ismini güzel bulduklarını söylediler. İş yerine koyduğu isim ve çayının güzel olması nedeniyle her kesime hizmet veren Makine Mühendisi Cemil Turşucular, işinden ve müşterilerinden duyduğu memnuniyeti anlattı.

10 yıldır bu işi yaptığını ifade eden Makine Mühendisi Cemil Turşucular, duygularını şu şekilde aktardı:


"Tahtası eksikler dışarıda başı boş geziyorlardı. Onların hepsini bir araya toplayabilmek istedim. Dışarıda bir olaya karışmasınlar ve burada denetim halinde kalsınlar diye böyle bir yer açtım. Buraya normal insan da geliyor, ama gelenlerin büyük kısmının tahtası kırık. Tabelayı gören müşterilerin yüzde doksanının tepkisi olumlu. Bizim de tahtamız eksik diyorlar. Geçen akşam biri geldi, benim 46 tahtam eksik, kaça kadar alıyorsunuz diye sordu. Biz de ondan yukarısını almıyoruz dedik. Çıktı gitti, 10 dakika sonra geri geldi. Benim 10 tahtam eksikmiş dedi. Benim buradaki müşterilerimin yüzde sekseni sabit müşterim."

Yorumlar (1)
Vahdettin ağa 2 ay önce
Yeriniz nerede