Şüpheli aracı durduran polisi şoke eden olay

İstanbul Levent’te takip ettikleri bir aracı durduran Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yapmış oldukları inceleme sonucunda sürücünün kol saatinin çalışmadığını gördü. Saatin mıknatıs ile tutturulan arka tarafını açan polis, içine gizlenen satışa hazır bir kokain ele geçirdi. Polisin bile şok olduğu olayda araçta bulunan 2 torbacı gözaltına alındı.

YAŞAM 26.09.2021, 11:11 27.09.2021, 10:05
Şüpheli aracı durduran polisi şoke eden olay

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği’ne bağlı motorize yunus ekiplerince bir zamandır takip ettikleri uyuşturucu satıldığı düşünülen bir aracı Beşiktaş’ta durdurdu. Polis ekipleri ardından aracın içindeki 27 yaşındaki Fırat C. ve 28 yaşındaki Vedat S.’nin şüpheli hareketlerinin ardından araçta arama yaptı. GBT sorgularını da gerçekleştiren polis ekipleri herhangi bir olumsuzluk görmedi.

Kol saatinden uyuşturucu çıktı

Arama sırasında polis, daima saatine bakan sürücünün hareketlerinden şüphelenip kontrol etmek istedi. B sırada saatin çalışmadığını gören polis saati incelemeye başladı. Yapılan inceleme sonucunda saatin arka kapağının mıknatıs ile tutturulduğunu gören polis kapağı açtığında şoke oldu.

Saatin içinde 5 parça 3.5 gram kokain yakalandı. Araçtaki başka bir saatte de aynı şekilde uyuşturucu yakalayan polis 2 kişiyi alıp polis merkezine götürdü ve detaylı arama için araç otoparka çekildi. Şahıslar emniyette yapılan işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi.

Yorumlar (0)