Sokak ortasında infaz: Cipten açılan ateşle öldürüldü

İstanbul'un Şişli ilçesinde Rıdvan Özyer adlı bir kişi, bir cipten açılan ateş sonucu hayatını kaybetti. Özyer'in daha önce kaydedilmiş 30 farklı suç kaydı olduğu tespit edilirken, saldırganlara asıl hedefin yerini söylemediği için cinayete kurban gittiği iddia edildi.

YAŞAM 11.04.2024, 11:47 15.04.2024, 09:32 Buse Önder
Sokak ortasında infaz: Cipten açılan ateşle öldürüldü

İstanbul'un Şişli ilçesinde geçtiğimiz hafta pazartesi günü yaşanan vahim bir olay, bölgede büyük bir şok etkisi yarattı. Kuştepe Mahallesi'nde meydana gelen trajik olayda, Rıdvan Özyer isimli bir kişi cipten açılan ateş sonucu hayatını kaybetti.

Olayın detaylarına göre, Rıdvan Özyer akşam saatlerinde bir kıraathaneye gitti ve burada vakit geçirmeye başladı. Bir süre sonra kapıya çıkan Özyer, kaldırımda durduğu esnada seyir halince olan bir cipten ateş açıldı. Kurşunlar vücudunun çeşitli yerlerine isabet etti ve genç adam ağır şekilde yaralandı.

Genç adam kurtarılamadı

Olay anı, güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken, kıraathanenin içinde bulunanlar panikle dışarıya çıktı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı Rıdvan Özyer, Çağlayan'daki bir özel hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak tüm çabalara rağmen genç adam kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi.

Hedef başkası mıydı?

Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Görgü tanıklarının ifadeleri alındı ve çevredeki güvenlik kamerası görüntüleri incelenmeye başlandı. Ancak, saldırganların gerçek hedefinin Rıdvan Özyer olmadığı, telefonla arayarak hedef kişinin nerede olduğunu sordukları ancak yanlışlıkla Özyer'in hedef alındığı iddia edildi.

Rıdvan Özyer'in cenaze namazının ardından defnedildiği belirtildi. Ancak daha sonradan yapılan araştırmalarda, Özyer'in emniyet kayıtlarında 30'a yakın suç kaydının bulunduğu ortaya çıktı.

Yorumlar (0)