Sevgilisinin evine barışmaya giden adamın sonu hastanede bitti

İzmir’de bir kişi barışmaya ikna etme amacıyla gittiği eski sevgilisinin evinde kadının oğlu ile karşılaşınca balkondan sarkıp kaçmaya çalışırken düşerek ağır yaralandı.

YAŞAM 08.04.2021, 10:34 08.04.2021, 13:32
Sevgilisinin evine barışmaya giden adamın sonu hastanede bitti

Karabağlar ilçesinde Özkan A isimli bir kişi daha önce ayrıldığı eski sevgilisi B.K’nın evine barışıp evliliğe ikna etmek maksadıyla gitti. Ancak sonuç hastanede bitti.

Kadının oğlu ile karşılaşınca ne yapacağını şaşırdı

Karabağlar İlçesine bağlı Reis Mahallesinde gece saat 03.00’da meydana gelen olayda Özkan A. bir süredir ayrı olduğu sevgilisi B.K’yı ikna ederek barışmak umuduyla evine gitti.

Binanın beşinci katındaki B.K’nın oturduğu daireye giren Özkan. A. evde kadının oğlu ile karşılaşınca bir anda panikleyip balkona koştu. Balkonlardan sarka sarka binanın birinci katına kadar inmeyi başaran Özkan. A. birinci kata gediğinde daha fazla gücü kalmadığı için dengesini kaybedip yere düştü. Binanın birinci katından yere çakılan adam ağır yaralandı. 

Dışarıdan gürültü sesi duyan apartman sakinleri, yerde yatan adamı görünce durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ambulansla ağır yaralanan Özkan A. hastaneye kaldırılırken durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Yaşanan olayın ardından ise B.K ve oğlu ifadelerinin alınması için polis ekiplerince emniyete götürüldü.

Yorumlar (0)