Servis şoförüne 'taciz' dayağı!

Beylikdüzü’nde lise öğrencisi erkek çocuğa cinsel istismar girişiminde bulunduğu iddia edilen servis şoförü, çocuğun babası ve iki yakını tarafından darp edildi. Taciz şüphelisi gözaltına alındı.

YAŞAM 20.02.2020, 12:13
Servis şoförüne 'taciz' dayağı!

Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekipleri Yeşilkent Mahallesi’ndeki Amasyalılar Caddesi üzerinde üç kişinin bir kişiyi dövdüğü ihbarı üzerine çalışma başlattı. Polis, yarı çıplak bir kişinin İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa’ya ait araziye kaçtığını tespit etti.

Ekipler, tarla içerisinde dayak yemiş yarı çıplak vaziyetteki servis şoförü Y.Y.’yi ele geçirdi. M.Ş.Y., servis şoförünün 16 yaşındaki oğluna cinsel içerikli videolar ve cinsel içerikli yazışmalar yaparak konuşmalar yaptığını söyledi. 

Baba M.Ş.Y, servis şoförü Y.Y. ile Yeşilkent’teki Çiftlik yolu üzerinde şüpheli ile kavga ettiklerini anlattı.

Baba ile iki yakını ve servis şoförü Avcılar Firüzköy polis merkezi amirliğine sevk edildi. "Çocuğun cinsel istismarı" şüphelisi doktor kontrolüne götürülürken lise öğrencisinin ifadesine de başvurulacağı belirtildi.

Şüpheli Y. Y. yerini polise bildiren yakındaki şantiyenin sahibi Fuat Şentürk, "İki kişinin birisini dövdüğünü gördüm. Bana taciz olduğunu söylediler. Bir an empati yaptım. Bizim de çoluk-çocuğumuz var. Bunlara en ağır cezanın verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Polisi aradım. Gelen ekiplere yerini tarif ettim, gidip aldılar. Böyle bir şey hepimizin başına gelebilir" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)