Samsun’da feci kaza! Araç, köprünün korkuluklarına sıkıştı

Samsun’da seyir halindeyken kontrolden çıkan bir otomobil, köprü üzerinde bulunan korkuluklara çarptı. Korkulukların arasında sıkışan araç, aşağı düşmekten son anda kurtuldu. 

YAŞAM 02.08.2022, 10:17 02.08.2022, 17:47
Samsun’da feci kaza! Araç, köprünün korkuluklarına sıkıştı

Edinilen bilgilere göre olay, 19 Mayıs ilçesinde yer alan Dereköy Köprüsü üzerinde meydana geldi. Sabah saat 7 sıralarında seyir halinde olan 50 yaşındaki araç sürücüsü Neşet Tankal, bir süre sonra direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Aracını bir türlü kontrol altına alamayan Tankal, köprü üzerinde bulunan demir korkuluklara şiddetli şekilde çarptı. Korkulukları parçalayan ve aşağı düşme tehlikesi geçiren otomobil, büyük paniğe sebep oldu.

Yaralı olarak kurtuldu

Aracın korkulukların arasına sıkışması sebebiyle kurtulan Neşet Tankal, otomobilden çıkarıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Öte yandan korkuluk demirlerinin aracın ön tarafından girip arka tarafından çıktığı görüldü. Olaydan şans eseri yaralı olarak kurtulan araç sürücüsünün hastanedeki tedavisi sürüyor. Bölgeye gelen çekici tarafından köprü üzerinden kaldırılan araç ise kullanılamaz hale geldi. Tankal’ın Erzincan’dan Samsun’a geldiği ve evine 2 kilometre kala kaza yaptığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 





Yorumlar (0)