Sakarya’da Off-Road'daki korkulu anlar araç içi kamerasına yansıdı 

Sakarya’da düzenlenen Petlas Off-Road Türkiye Şampiyonası’nın 5. Ayak yarışlarında korku dolu anlar yaşandı. Kontrolden çıkan ve taklalar atarak savrulan aracın iç kamerası, pilotların korku dolu anlarını kaydetti. 

YAŞAM 22.11.2021, 15:02 23.11.2021, 10:28
Sakarya’da Off-Road'daki korkulu anlar araç içi kamerasına yansıdı 

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından düzenlenen ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı, hafta sonu düzenlenen Off-Road yarışlarında korku dolu anlar yaşandı. 20 Kasım Cumartesi günü Sakarya Poyrazlar’da ve 21 Kasım Pazar günü de Sakarya Adapazarı’nın Karaköy mahallesinde gerçekleştirilen yarışlara 28 araç ve 56 pilot katıldı.  



Birincilik için kıyasıya mücadele 

Birincilik unvanını almak için kıyasıya mücadele eden pilotlardan Zeki Karaçaylı, büyük korkuya sebep olan bir kaza gerçekleştirdi. Pazar günü Adapazarı yarışlarında gerçekleşen kazada Karaçaylı idaresindeki araç kontrolden çıktı ve taklalar atarak savrulmaya başladı. Pilotlar tarafından korkuyla takip edilen o anlar, araç içi kamerasıyla görüntülendi.  





Pilotların korkuları gözlerinden okundu 

Pilot Zeki Karaçaylı ve Co-Pilot Tümay Şengöz’ün yaşadıkları korku, gözlerinden saniye saniye okundu. Başarılı pilotlar, kaza sonrasında aracı kurtardı ve yarışa devam etti. Klasmanda 2’nci olan pilotlar, araç içi kamera görüntülerini daha sonra sosyal medyadan yayınlandı.  

Yorumlar (0)