Öz kızına cinsel saldırıyla suçlanan baba konuştu: Alkollüydü!

Kocaeli'de iki yıl önce 24 yaşındaki kızına cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen E.T.'ye "nitelikli cinsel saldırı" suçlamasıyla dava açıldı. Davanın duruşması bugün görüldü. Kızının o gün uyuşturucu kullandığını ve yalan söylediğini belirten tutuklu sanık E.T., beraatini talep etti. İşte detaylar...

YAŞAM 19.07.2022, 14:54 20.07.2022, 09:01 Hakan Öksüz
Öz kızına cinsel saldırıyla suçlanan baba konuştu: Alkollüydü!

Kocaeli'de 2020 yılının yaşanan bir cinsel taciz olayı, akıllara durgunluk verdi. 56 yaşındaki bir babanın, araç içerisindeyken 24 yaşındaki kızına cinsel saldırıda bulunduğu ileri sürüldü. 24 yaşındaki D.S., kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu iddia ettiği babası E.T.'yi polis şikayet etti. Polis merkezinde ifadesi alınan E.T. tutuklandı.

Baba E.T.'ye "nitelikli cinsel saldırı" suçlaması

Kızına araç içerisinde cinsel saldırıda bulunduğu belirtilen E.T.'ye "nitelikli cinsel saldırı" suçlamasıyla dava açıldı. Davanın duruşması Kocaeli 7. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Tutuklu durumdaki sanık E.T., duruşmaya görüntülü olarak katıldı. Kızının iddialarını reddeden sanık E.T., beraatini talep etti.

"Kızım alkol ve uyuşturucu almıştı"

Olay günü kızının alkollü olduğunu belirten 56 yaşındaki E.T., "Kızımın iddiaları bütünüyle asılsızdır. Olay gerçekten yaşandıysa neden o gün şikayetçi olmadı. Olayın aslını anlatayım. O gün kızım hem alkollüydü hem de uyuşturucu almıştı. İşim nedeniyle evliliğimin uzun bölümünde yurt dışındaydım. Evde yokken bu suçu nasıl işlemişim?" ifadelerini kullandı.

Sanığın tutukluluk hali sürecek

Sanığın ifadesinin gerçeği yansıtmadığını belirten Cumhuriyet savcısı Aydın Can, E.T. hakkında 25 yıl hapis cezası talep etti. Duruşmayı ileri bir tarihe erteleyen mahkeme, sanığın tutukluluk halinin sürmesi hükmünü verdi.

Yorumlar (0)