Önce kavga etmeyin dedi, sonra vurdu!

Adana'da bir kişinin, borç meselesi nedeniyle tartışan iki şahsı uyardıktan sonra birini tabancayla vurduğu olay güvenlik kamerasına yansıdı.

YAŞAM 12.08.2019, 14:14 12.08.2019, 16:59

Alınan bilgiye göre, olay 6 Ağustos Salı günü Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Sümer Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, Bülent U. adlı kişi G.T. isimli kadından 10 bin lira borç para aldı ancak borcunu ödemedi. Bunun üzerine G.T. dayısının oğlu Ahmet U.'ya durumu anlattı ve parasını almasını istedi. 

Ahmet U. da Bülent U.'yu bulup borcunu ödemesini istedi. Fakat ikili arasında tartışma çıktı. İki şahsı da tanıyan Arap Yaşar S. yanlarına gelerek 'Neden kavga ediyorsunuz?" diye sordu ve tartışmaya dahil oldu. İki şahıs da Arap Yaşar S.'ye olaya karışmamasını söyledi. Bunun üzerine Arap Yaşar S. önce Bülent U.'ya tokat attı, daha sonra da Ahmet U.'nun üzerine yürüdü. 

Ahmet U. silah çekince Arap Yaşar S. de tabancasını çıkarttı ve Ahmet U.'ya ateş etti. Ahmet U. çenesinden yaralandı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. 

Yaralı yoğun bakıma alındı

Arap Yaşar S., olay yerinden uzaklaştı. Sağlık ekipleri, çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine geldi ve yaralıyı hastaneye kaldırdı.

Yoğun bakıma alınan Ahmet U.'nun tedavisi sürüyor. 

Zanlı saklanırken yakalandı

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği dedektifleri tarafından Arap Yaşar S.'yi yakalamak için çalışma başlatıldı. Çevrede yapılan araştırmada şahsın yaya kaçtığı tespit edilerek çevrede arama genişletildi.

Yapılan aramalarda Arap Yaşar S. olay yeri yakınlarında saklanırken yakalandı. Kullandığı tabanca da bir otomobilin altında bulundu. 

Zanlı, emniyetteki sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Arap Yaşar S. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı. 

Yorumlar (0)