Öğretmeni kitap fırlattı...Hastanelik oldu!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde 9 yaşındaki kız öğrenci, sınıf öğretmeninin fırlattığı iddia edilen kitabın başına isabet etmesi nedeniyle yaralandı.

YAŞAM 29.11.2019, 15:20 29.11.2019, 15:22
Öğretmeni kitap fırlattı...Hastanelik oldu!

Mustafa Urcan İlkokulunda görevli sınıf öğretmeni G.B.'nin, 4. sınıf öğrencisi Sahra Saygılı'ya kitabını evde unutması nedeniyle kitap fırlattığı iddia edildi. 

Kitap, öğrencinin başına isabet etti. Durum, sınıf arkadaşları tarafından okul idaresine bildirildi. 

112 Acil Servis ekibi tarafından Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Saygılı'nın beyin tomografisi çekildi ve gözlem altına alındı.

"Darbeden dolayı baş dönmesi var"

Kız öğrencinin babası Hakan Saygılı, kızının kafasına kitabını evde unutması sebebiyle öğretmen tarafından kitap fırlatıldığını ileri sürerek, "Kızımın yüzünde kızartı var. Beyin tomografisi çekildi. Sonuçları bekliyoruz. Doktorlar 5-6 saat kadar travma olma durumuna karşın kontrol altında tutacaklar. Buraya gelirken ambulansta istifra etmiş ve aldığı darbeden dolayı baş dönmesi var." dedi.

Öğretmenden şikâyetçi olacaklarını kaydeden Saygılı, daha önce de aynı öğretmenin öğrencilere şiddet uyguladığını ve bazı velilerin çocuklarını okuldan aldığını iddia etti. 

İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından konuya ilişkin inceleme başlatıldı. 

Yorumlar (0)