Öfkeli kadın, alınmadığı otobüsü bu hale getirdi!

İstanbul'da bir kadın, henüz durağa yaklaşmayan otobüse binmek istedi. Kadın, şoför tarafından otobüse alınmayınca kırmızı boya ile otobüsü boyadı. 

YAŞAM 24.10.2020, 13:30
Öfkeli kadın, alınmadığı otobüsü bu hale getirdi!

Olay, İstanbul'un Ümraniye ilçesinde gerçekleşti.

Bir kadın, Ademyavuz- Kadıköy seferini yapan halk otobüsüne binmek istedi ancak söz konusu otobüs henüz durağa yaklaşmamıştı.

Halk otobüsünün şoförü, bu nedenle kadını araca almadı. Kadın, öfkelenerek bir taksiyi durdurdu ve söz konusu otobüsü takip etmeye başladı. 

Otobüsü üç durak sonra yakalayan kadın, taksiden inmesinin ardından aracın camlarına yumruk atmaya başladı. Şoför ise kadına herhangi bir müdahalede bulunmadan ilerlemeyi sürdürdü.

Kadın, hızını alamayınca nalburdan kırmızı boya satın aldı ve halk otobüslerinin toplu halde bulunduğu alana gitti. Kendisini almayan halk otobüsünü bulan kadın, kırmızı boya ile aracın birçok yerini boyadı. 

Halk otobüsünün şoförü olan Yılmaz Cengiz, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, hareket halindeyken kırmızı ışıkta durduğunu söyledi. O sırada söz konusu kadının geldiğini ve kapıya vurduğunu belirten Yılmaz Cengiz, durak dışında müşteri almalarının yasak olduğunu, bu nedenle kapıları açmadan seferine devam ettiğini söyledi.

Yılmaz Cengiz, kadının daha sonra taksiye bindiğini ve kendisini takip etmeye başladığını kaydederek, söz konusu kadının taksiden indiğini ve aracın yanına gelerek camlara yumruk attığını ve küfürler savurduğunu ifade etti.

Kendisinin ve yolcuların sağlığını düşünerek kapıyı açmadığına dikkat çeken Yılmaz Cengiz, kadının daha sonra yeniden taksiye binerek son durağa kadar aracı takip ettiğini anlattı.

Yılmaz Cengiz, diğer şoförlerle birlikte çay içtiği sırada söz konusu kadının aracı sol kısmından arka plaka bölümüne kadar kırmızıya boyadığını ifade ederek, elinde bulunan görüntülerle emniyete giderek suç duyurusu yapacaklarını söyledi. 

Yorumlar (0)