O da tutmazsa jiletli tel çekmeli!

Üsküdar Meydanı'ndaki banklara belediye şeritleri çekilmesine rağmen oturulunca bu kez polis ekipleri resmen şerit ördü.

YAŞAM 20.04.2020, 14:13
O da tutmazsa jiletli tel çekmeli!

Üsküdar Meydanında bazı vatandaşların sosyal mesafeyi önemsemeyerek ısrarla oturması üzerine polis ekipleri, banklara "polis şeridi" çekti.

2 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının bitmesinin ardından Üsküdar'da dışarı çıkan bazı vatandaşlar, sosyal mesafeye dikkat etmeyerek meydandaki banklara oturarak güneşin ve sessizliğin keyfini çıkardı.

İstanbul'un kendilerine tahsis edildiğini zanneden bencil vatandaşlara sosyal mesafeyi korumaları ve eve gitmeleri yönünde uyarıda bulunan polis ekipleri, vatandaşları oturdukları yerden kaldırdıktan sonra banklara resmen şerit ördü.

Çevredeki bazı duyarlı vatandaşlar ise uygulamaya destek vererek polis ekiplerine teşekkür ettiler. Bir vatandaşın bencil vatandaşlara yönelik sitemi ise dikkat çekti. Vatandaş, "Sadece ailemden bir kişi günde birkaç dakikalığına evin ihtiyacı için dışarı çıkıp eve giriyor. Bir an önce şu illetten kurtulmak için sabredip kendimizi eve kapatıyoruz. Ama bazı bencil insanlar sokakları boş görüp çıkıp keyif çatıyorlar. Sen güneşlenmek istiyorsun. Peki ben de güneşlenmek istiyorum, o da, bu da, şu da, herkes güneşlenmek istiyor, şimdi ne olacak?" diye sordu. Vatandaş, "Belediyenin çektiği şeritleri söküp atıyorlar ve banka oturuyorlar. Şimdi de polis şerit çekiyor. Onu da yırtıp atarlarsa buralara jiletli tel örgü çekmek lazım." dedi.

Polis ekipleri ayrıca işe giden vatandaşlara da sosyal mesafeye dikkat etmeleri konusunda uyarıda bulundu.

Yorumlar (0)