Modelin dövüldüğü kulüp kapatıldı!

Dünyaca ünlü Ukraynalı model Daria Kyryliuk'un darp edildiği gece kulübü de dâhil 6 eğlence mekanı kapatıldı!

YAŞAM 04.08.2020, 09:24 04.08.2020, 15:47
Modelin dövüldüğü kulüp kapatıldı!

İzmir ilinin Çeşme ilçesinde bulunan Alaçatı beldesinde dünyaca ünlü Ukraynalı top model Daria Kyryliuk'un darp edildiği gece kulüp de dâhil 6 eğlence mekânı, koronavirüs salgını tedbirlerine uymadığı gerekçesiyle kapatıldı.

Daria Kyryliuk

Ukraynalı top model Daria Kyryliuk ve 3 kız arkadaşının bir gece kulübünün güvenlik görevlileri tarafından darp edilmesinin ardından Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy çok sert bir açıklama yapmış ve bunun bir bedelinin olacağını söylemişti.

Daria Kyryliuk

"Bu kabul edilemez magandalığın, kimsenin yanına kar kalmayacağını hep birlikte göreceğiz" ifadelerini kullanan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, turizm bölgesinde asla olmaması gereken ve özellikle de bir kadına yönelik yapılan çirkin saldırıyı kınadığını belirtmişti.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un "kimsenin yanına kaymayacak" açıklamasından kısa süre sonra Ukraynalı top model Daria Kyryliuk ve kız arkadaşlarının darp edildiği Alaçatı'daki eğlence mekânının da aralarında olduğu 6 ünlü eğlence kulübü, sosyal mesafe kurallarına uymadıkları gerekçesiyle 15 gün kapatıldı.

Şimdilik geçici olarak böyle bir cezalandırmanın uygulandığı gece kulübünün, Türkiye'yi rezil eden çirkin saldırısı ile ilgili de uzun vadeli cezalandırılması bekleniyor.

Yorumlar (0)