Minik Elif, koca tim komutanını ağlatıyordu!

PKK'ya karşı operasyona giden kahraman Türk komandoları, Erzincan'ın Refahiye ilçesinin Kalkancı köyünden geçerken yaşlıların duasını aldı. Boynundaki kolyeyi çıkararak ısrarla Tim Komutanı'na hediye etmek isteyen 5 yaşında çocuk, herkesi duygulandırdı.

YAŞAM 17.02.2021, 13:19 18.02.2021, 10:57
Minik Elif, koca tim komutanını ağlatıyordu!

Halkın güvenliği ve huzuru için gece-gündüz, sıcak-soğuk, yağmur-çamur demeden PKK terör örgütüne yönelik operasyonlarını başarıyla sürdüren kahraman Türk komandolarına, Erzincan kırsalındaki köylüler büyük manevi destek sağlıyor.

Kahraman komandolar, Erzincan genelinde yaşanan ağır kış koşullarında bile arazide PKK terör örgütüne karşı operasyonlarını sürdürüyor.

Erzincan İl Jandarma Komutanlığına bağlı Refahiye Jandarma Komando Tabur Komutanlığı tarafından Erzincan kırsalında arama tarama çalışmaları ve taktik operasyonlarını devam ettiriyor.

Yaşlılar el verip dua ediyor, çocuklar gül yüzleriyle moral veriyor!

Zorlu mevsim ve arazi koşullarında kahramanca ve büyük fedakârlıklarla görev yapan yiğitler, geçtikleri güzergâhlarda bulunan köylerde yaşayan insanların muhabbetleriyle karşılaşıyor.

PKK operasyonuna gitmek için Erzincan'ın Refahiye ilçesi sınırları içinde yer alan Kalkancı köyünden geçen kahraman komandoları karşılayan köyün büyükleri, yiğitlere şefkat elini uzattılar ve bol bol dua ettiler.

Kar kamuflajlı yiğit komandoları köylerinde görünce büyük sevinç yaşayan küçükler ise komando ağabeyleriyle sohbet ettiler ve tebessümleriyle moral verdiler.

Komandolar kumanyalarını çocuklarla paylaştı ve onlarla sohbet etti.

Çocuklar ise komandoların giydikleri beyaz kamuflaj elbiseleri ile teçhizatlarını inceledi.

Çocuklar komandoların silahlarındaki dürbünden uzaklara baktılar.

Minik Elif'in, Tim Komutanı'nı duygulandıran hediyesi

Köyün çocuklarından biri olan 5 yaşındaki Elif Eylül Paçacı ise yaptığı hareketle Tim Komutanı Jandarma Astsubay Çavuş Aykut Kambur'u duygulandırdı.

Minik Elif, boynunda takılı kolyeyi çıkararak ısrarla Tim Komutanı'na hediye etmek istedi.

Birkaç kez "Sen de dursun. Sana çok yakışıyor" dese de minik Elif'in daha ısrarcı çıkması üzerine onu kırmak istemeyen Tim Komutanı Kambur, hediyeyi saklayıp yeni doğacak çocuğunun boynuna takacağını ifade etti.

Komandoları köylerinde kısa süreliğine de olsa coşkuyla ağırlayan köylüler, yiğitleri dualarla operasyon bölgesine doğru uğurladılar.

Komandolar, köydeki çocukların sevgi seli ve yaşlıların duaları sebebiyle duygulandılar.

Yiğitler, bol moral ve dualarla yola çıktılar.

Yorumlar (0)