Meteoroloji paylaştı: Hava sıcaklıkları yükseliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 5 günlük hava tahmin verileri açıklandı. Buna göre, doğu ve bölgelerde düşüşe geçecek olan sıcaklıkların bugünden başlayarak batı taraflardan etkisin göstererek yurt genelinde yükselmesi bekleniyor. İşte İstanbul, Ankara ve diğer illerde beklenen hava durumu...

YAŞAM 14.05.2023, 09:14
Meteoroloji paylaştı: Hava sıcaklıkları yükseliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce gerçekleştirilen değerlendirmelere göre, güneşli bir şekilde başlayan yeni hafta içerisinde sıcaklıklar hafta ortasına doğru yükseliş gösterecek. Çarşamba gününden itibaren ise yurdun bazı kesimlerinde yağışlı havanın etkisini göstermesi bekleniyor. Diğer bir taraftan güney kentlerde sıcaklıklar 30 dereceyi görecek.

Seçim günü hava durumu nasıl olacak?

14 Mayıs Pazartesi günü yurt çapında sıcaklıkların mevsim normallerinde görüleceği tahmin ediliyor. Ülkenin büyük bir bölümünde güneşli havanın etkisini göstermesi beklenirken, Doğu Karadeniz'de sıcaklıklar 20 dereceden düşük seyredecek. Söz konusu bölgede yer alan bazı kentlerde yağış görüleceği tahmin ediliyor.

Öte yandan bu hafta sıcaklıkların yükseleceği tahmin edilirken hafta ortasından itibaren bahar yağışlarının başlaması bekleniyor.

Yorumlar (0)