Maske takmamak için polise direndi: "Sizi görünce kriz geliyor"

Bursa'da bir kadın, kendisine maske takması için uyarıda bulunan polis memurlarına, "Sizi görünce kriz geliyor" diye bağırdı. Görevini yapmaya çalışan polis memurlarına bu şekilde davranılması tepkilere neden oldu. 

YAŞAM 11.09.2020, 14:37
Maske takmamak için polise direndi: "Sizi görünce kriz geliyor"

Olay, Bursa'nın Nilüfer ilçesinde meydana geldi. 

Polis ekipleri, Görükle Mahallesi'nde maske takmadan dolaşan Ş.A. adlı kadını durdurdu.

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) için denetim yapan polis ekipleri, söz konusu kadından maske takmasını istedi. 

İnatla maskesini takmadı

Fakat Ş.A. adlı kadın, görevini yapmaya çalışan polis ekiplerine bağırmaya başladı. Polis ekiplerinin kendisine yaklaşmamasını isteyen kadın, yeni tip koronavirüs (Covid-19) önlemlerini umursamadan maske takmayıp yürümeye devam etti. 

Bunun üzerine polis ekipleri de söz konusu kadının önce maske takması gerektiğini, aksi takdirde gitmesine izin verilmeyeceğini söyledi. 

Başka bir kadından tepki geldi 

Ş.A. adlı kadın, polis ekiplerine sesini yükselterek, "Sizi görünce kriz geliyor" dedi. Söz konusu kadına, çevrede bulunan başka bir kadın tepki gösterdi.

Ş.A.'yı görüntüleyen kadın, yaşananlara sessiz kalmayarak, "işi düştüğünde ilk önce 155'i arayacağını, bu nedenle polis memurlarına böyle davranmaması gerektiğini" söyledi. 

Kendisini çeken kadına da küfretti

Polis memurlarına hakaretler yağdıran Ş.A. bu kez de kendisini videoya alan kadına küfretmeye başladı. Cep telefonuyla o anları kaydetmeye devam eden kadın, Ş.A'dan maskesini takmasını istedi. 

Ceza kesildi

Bunca uyarıya rağmen maskesini takmayan Ş.A.'ya gereken yaptırımlar uygulandı. "Polise mukavemet" suçundan hakkında işlem uygulanan kadına, maske takmadığı gerekçesiyle 900 TL'lik para cezası verildi. 

Yorumlar (0)