Malatya'da hazin veda

Malatya'ya bağlı Akçadağ ilçesinde hafif ticari araç ile tırın çarpıştığı kazada yaşamını yitiren aynı aileden altı kişinin cenazeleri defnedildi.

YAŞAM 26.09.2022, 20:15 28.09.2022, 08:43
Malatya'da hazin veda

Malatya-Kayseri kara yolu Muratlı Mahallesi Doğanlar civarında meydana gelen trafik kazasında vefat eden aynı ailen Beril Su Yavuz (7), Batın Kaan (14), Fatma (34), Tarık (36), Leyla (58) ve Murat'ın (59) cenazeleri, yakınları tarafından morgdan teslim alındı.

Yeşilyurt ilçesine bağlı Konak Mahallesi üzerindeki meydanda gerçekleştirilen cenaze merasiminin akabinde altı kişilik aile mezarlıkta defnedildi.

Cenaze merasimine, Yavuz ailesinin yakınları ile Vali Hulusi Şahin, AK Parti Malatya milletvekilleri Ahmet Çakır ve Öznur Çalık, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu ile çok sayıda yurttaş katıldı.

 

Taziyeden döndükleri öğrenildi

Öte yandan, Fatma Yavuz'un bir süre evvel Muğla'da ikamet eden babasının öldüğü, ailenin de taziyeye katıldıktan hemen sonra Malatya'ya dönerken kaza yaptıkları öğrenildi.

Ne olmuştu?

Dün meydana gelen kazada, Murat Yavuz yönetimindeki '44 ABU 441' plakalı hafif ticari araç, karşı taraftan gelen H.D. idaresindeki '34 FDK 660' plakalı tırla feci şekilde çarpışmıştı. Olayda sürücü Yavuz ile yanında bulunan eşi, gelini, oğlu ve iki torunu hayatını kaybetmişti. Tır sürücüsü ise emniyet güçleri tarafından gözaltına alınmıştı.

Yorumlar (0)