Küçükçekmece'de genç kızın sır ölümü

Küçükçekmece’de, sinema ve televizyon mezunu olan genç kız, evinde ölü bulundu. Bugün memleketi Hatay’da son yolculuğuna uğurlanan talihsiz kızın, oyunculuk eğitimi aldığı belirtildi.

YAŞAM 04.04.2021, 20:06 05.04.2021, 13:08
Küçükçekmece'de genç kızın sır ölümü

Aktarılan bilgilere göre, Küçükçekmece’de ikamet eden Şükriye Bulgurcu’ya ulaşamayan arkadaşları, kapıyı kırarak eve girdi. Genç kızın hareketsiz bir şekilde yattığını gören arkadaşları, sağlık ve güvenlik ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay mahalline gelen sağlık personelleri, Bulgurcu’nun yaşamını yitirdiğini tespit etti. Gerçekleştirilen incelemenin akabinde genç kızın naaşı Adli Tıp Kurumu'na nakledildi. Gerçekleştirilen kontrollerde, Bulgurcu’nun bedeninde herhangi bir kesici, delici ve ateşli silah izine rastlanmadığı ve darp ya da yara bulunmadığı öğrenildi.

8 yıldır İstanbul'da yaşıyormuş

Diğer yandan, aslen Hataylı olan Şükriye Bulgurcu’nun 2013 senesinde okumak ve oyunculuk eğitimi almak için İstanbul’a taşındığı, Kadir Has Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü'nü bitirdiği, Müjdat Gezen Tiyatro Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldığı belirtildi. 

Bugün Hatay’da son yolculuğuna uğurlanan Bulgurcu’nun iki yıl evvel gerçekleştirdiği paylaşımı da ortaya çıktı.

.



Yorumlar (0)