Korkunç kaza: 4 ölü, 10 yaralı

Beşiktaş'ta yaşanan trafik kazasında 4 kişi yaşamını yitirdi, 10 kişi yaralandı.

YAŞAM 08.06.2019, 15:07
Korkunç kaza: 4 ölü, 10 yaralı

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi öldü, 10 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, TEM Otoyolu Maslak mevkisinde Edirne istikametine seyreden Nurullah Eray'ın kontrolündeki hafif ticari araç ile "makas atarak" ilerlediği öne sürülen otomobil çarpıştı.     

SÜRÜCÜ OLAY YERİNDEN KAÇTI

Çarpışmanın etkisiyle içinde 14 kişinin bulunduğu hafif ticari araç yola savrulurken, diğer otomobil de bariyerlere çarparak durabildi. Otomobilin sürücüsü kaza sonrası olay yerinden kaçtı.     

Sağlık ekipleri, hafif ticari araçta bulunun 2 çocuğun olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Kazada yaralanan 12 kişi, çevredeki hastanelere kaldırıldı. Hayatını kaybeden Hiranur Özçelik (9) ve Yahya Özçelik'in (8) cenazeleri de morga götürüldü.     

Vevobahis src="https://www.habernediyor.com/images/upload/2486329_083faead4e0b7dfa515faa3263ac6615.jpg" />

Hastanede tedavi gören yaralılardan Hiranur ve Yahya Özçelik'in annesi Seyhan Özçelik ile Yusuf Eray da yapılan müdahaleye rağmen hayata döndürülemedi. Kazada yaralanan 10 kişinin tedavisi sürüyor.     

Kaza sebebiyle yolda bir süre araç trafiği yoğunluğu oluştu. Kazaya karışan araçların kaldırılması ve belediye ekiplerinin yaptığı yol temizliğinin ardından trafik akışı normale döndü.     

Polis, "makas atarak" ilerlediği iddia edilen ve kazanın ardından olay yerinden kaçan aracın sürücüsünün kimliğini belirledi. Emniyet güçleri firari sürücüyü yakalamak için çalışmalarına devam ediyor.

Yorumlar (0)