"Ondan çok şey öğrendim"

Yoğunluğu nedeniyle ekranlara şimdilik dönmeyi düşünmediğini belirten Arzum Onan, eşi Mehmet Aslantuğ hakkında, "O benden değil ama ben ondan çok şey öğrendim." dedi.

MAGAZİN 08.06.2019, 15:31
"Ondan çok şey öğrendim"

Oyunculuğa ara vererek heykel sanatına yönelen Arzum Onan, "Plastik sanatlara hep ilgim vardı. Heykel benim duygularımı ifade etme biçimim. Yaş ilerledikçe bu duygularımı ifade etme ihtiyacı duydum. Güzellik bir yetenek değil, güzellik göreceli bir kavram" ifadelerini kullandı.

"HEYKEL YAPARKEN YÜZÜMÜ YAKTIM"

İlk zamanlarda yaşadığı talihsizlikleri de anlatan başarılı oyuncu, "Heykel yaparken yüzümü de yaktım, parmaklarım da zarar gördü. Hatta ilk defa kaynak kullandığım zamanlarda sadece göz çevremi korudum. Yüzümü korumadım ve yüzümü yaktım. Şu an geçti. Şimdi kaynak en sevdiğim materyal oldu heykel yaparken." diye konuştu.

"OYUNCULUĞA ONUNLA BAŞLADIM"

"Oyunculuğa Mehmet’le başladım. Yıllarca birlikte çalıştık." diyen Onan, "O benden değil ama ben ondan çok şey öğrendim. İşine verdiği önem ve olan saygısı, insanlarla olan iletişimi ortaya çıkan iş kadar önemli. Oyunculuk kariyerine Mehmet’le başlamam benim için büyük şans" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)