Kocaeli'nde kazayı seyretmek için yavaşlayan arabaya otobüs çarptı

Kocaeli’ne bağlı Başiskele ilçesinde yaşanan bir kazayı seyretmek için sürücüsünün yavaşlattığı araca, arkasından gelmekte olan otobüs çarptı. Kaza anı, bir başka vatandaş tarafından anbean kaydedildi.

YAŞAM 22.02.2021, 00:12 23.02.2021, 08:58
Kocaeli'nde kazayı seyretmek için yavaşlayan arabaya otobüs çarptı

İlginç olay, Başiskele ilçesinden geçen 'D-130 Karayolu' üzerinde vuku buldu. Aktarılan bilgiye göre, yolda seyir halinde ilerleyen bir araba, henüz tespit edilemeyen bir sebeple takla attı. Kazayı gören yurttaşlar, durumu ivedilikle 112'ye bildirdi. İhbar üzerine olay mahalline sağlık personelleri sevk edildi. Kısa bir süre içerisinde olay mahalline gelen sağlık personelleri, takla atan aracın yaralanan sürücüsüne olay mahallinde ilk müdahaleyi gerçekleştirmeye başladı. 

Merakın sonu kötü bitti

Bu esnada yol üzerinde seyir halinde bulunan başka bir araç sürücüsü, kazayı daha net görebilmek maksadıyla otomobilini yavaşlattı. Bunun ardından arkadan süratle gelmekte olan bir otobüs, yavaşlayan aracı fark edemedi. Otobüsün söz konusu araca çarptığı an ise bir başka sürücünün cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.





Yorumlar (0)