Kırşehir’de bir polis memuru, vatan sevgisini karlara yazdı!

Geçtiğimiz akşam başlayan etkili kar yağışı, Kırşehir’i bembeyaz hale getirdi. Evlerinin bahçesinde karla oynayan çocukların yanı sıra, bölgede görev yapan bir polis memuru da vatan sevgisini karlara yazdı.

YAŞAM 16.02.2021, 10:12 17.02.2021, 09:05
Kırşehir’de bir polis memuru, vatan sevgisini karlara yazdı!

Tüm ülkede etkisini göstermeye başlayan kar, Kırşehir’de de önceki akşam oldukça etkili oldu. Şehirdeki çocuklar, pandemi nedeniyle kısıtlamalardan kaynaklı yalnızca evlerinin bahçelerinde karla oynayabildiler. Bir gecede beyaz örtüyle kaplanan Kırşehir’de bir polis memurunun yaptığı ise, dikkat çekti.

Çocuklar, bahçelerinde karın tadını çıkardı

Bölgede akşam saatlerinde görevli olan polis memuru, basın anıtı mevkinde karlara ‘Önce Vatan’ yazdı. Vatan sevgisini karlara yazan polis memurunun bu hareketi, sosyal medya paylaşımlarında rekor kırdı.  Bir vatandaşın cep telefonu kamerasından çekilen görüntülerle,  sosyal medyada vatandaşların da ilgi odağı oldu. Kırşehir’de olukça etkili olan kar yağışı, çocukları da evlerinin bahçelerine çıkardı. Çocuklar, bahçeleribde kardan adam yaparak kar topu oynadı. Şehirde gece saatlerinde ise kar, karla karışık tipi şeklinde yağdı. Cacabey Meydanı ise, beyaz örtü ile görsel bir güzellik oluşturdu.

Kırşehir İl Özel İdaresi kaynaklarından yapılan açıklamaya göre ise kar, şehre bağlı köylere ve ilçe yollarına ulaşımı kapamadı. Kırşehir’in İl Özel İdaresi ise, 6 ilçesinde 53 personel ve 31 araçla beraber kar temizleme çalışmalarına devam ediyor. Kırşehir Belediyesi ekipleri ise, şehir genelinde yollarda buzlanma olmaması için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar (0)