Kilis'te kadın cinayeti

Kilis'te geçtiğimiz hafta kocası tarafından feci şekilde darbedilen 27 yaşındaki genç kadın, tedavi altına alındığı hastanede vefat etti.

YAŞAM 20.10.2021, 19:56 21.10.2021, 16:28
Kilis'te kadın cinayeti

13 Ekim günü Muhammet Mahmut Özyer'in feci şekilde darbettiği Fatma Gül Özyer, tedavi görmekte olduğu hastanede yaşam savaşını kaybetti.

Özyer'in naaşı, yapılan otopsinin akabinde kentte son yolculuğuna uğurlanmak üzere ailesine teslim edildi.

"Lohusa kızımı katletti"

Acılı baba Ahmet Çetin, basın mensuplarına, tarifi imkansız bir acı yaşadığını dile getirerek, "Benim evladım da Dilek ve Özgecan gibi oldu. Bu son olsun artık. Başka aileler ağlamasın. En ağır cezanın verilmesini istiyorum. Bunu yapan insan olamaz. Benim evladım henüz lohusa. 17 gün evvel sezeryanla torunumu dünyaya getirmişti. Biz bu acıya nasıl dayanacağımızı bilmiyoruz." ifadelerini kullandı.

Acılı anne Kezban Çetin ise "Benim torunum öksüz kaldı. O büyüdüğünde ne diyeceğim? En ağır cezayı alsın." şeklinde konuştu.

Ne olmuştu?

Muhammet Mahmut Özyer, 17 gün evvel bir kız çocuğu doğuran eşi Fatma Gül Özyer'i henüz bilinmeyen bir sebeple darbetmişti. Talihsiz kadın komşularının ihbarda bulunması üzerine olay mahalline gelen sağlık personelleri tarafından hastaneye nakledilmişti. Özyer, buradaki ilk müdahalenin ardından Gaziantep'e sevk edilmişti. Zanlı ise tutuklanmıştı.





Yorumlar (0)