Fatih Terim'den UEFA'ya tepki

Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak olan Lokomotiv Moskova müsabakası öncesinde önemli açıklamalar yaptı.

SPOR 20.10.2021, 20:25 20.10.2021, 20:35
Fatih Terim'den UEFA'ya tepki

Avrupa Ligi E Grubu'nda lider konumda bulunan sarı-kırmızılı ekip, yarın deplasmanda Rusya temsilcisi Lokomotiv Moskova ile kozlarını paylaşacak. Mücadele öncesinde teknik direktör Terim önemli açıklamalarda bulunurken, karşılaşmanın saati ile ilgili UEFA'ya tepki gösterdi. 

"Bu oyunda ısrarcı olacağız"

Terim'in açıklamalarından öne çıkanlar ise şu şekilde:

"Oyunumuzda elbette ufak dokunuşlar olabilir fakat büyük bir değişikliği hiç kimse beklemesin. Çünkü oynamayı hedeflediğimiz bir oyun var, bu oyunun üzerine ısrarla gitmeyi sürdürüyoruz. Dönem dönem başarılı oluyoruz, dönem dönem ciddi hatalarımız oluyor. Fakat bu oyun anlayışımızda ısrar edeceğiz. 

"Ciddi bir rakiple karşı karşıyayız"

Rakibimize yabancı değiliz. Şampiyonlar Ligi'nde sık sık karşı karşıya geliyoruz. Biz orada galip geliyoruz, onlar burada mağlup ediyor, zaman zaman tam aksi oluyor. Stadyumun ilk açılışında da biz vardık. Rakibimizde hoca değişikliği oldu. Rakibimiz çok iyi. Kısa zamanda çok daha iyi yerlere geleceklerdir. Futbolcularıma ciddi bir takımla karşılaşacağımızı belirttim.

"Neden 22.00'de?"

Maç neden 22.00'de oynatılıyor? Bunu gerçekten anlamış değilim. Spartak Moskova bugün 17.30'da oynuyor, biz ise 22.00'de oynayacağız. Bu iklimde erken oynamak daha doğru bir karar değil mi? Biz zaman zaman TFF'ye de bu tarz şeyler söylüyoruz, bu kez de UEFA'ya söyleyeyim. Bu mantığı gerçekten anlamış değilim."





Yorumlar (0)